Busbusvehashas Bende mama kavanozu aldım ve biberon aldım 💛 cam oldukları için hemen kaynatıyorum şuan ama kavanozları mutlaka alın kızlar bime de gelmişti katı gıdaya geçince meyve püreleri yoğurtlar için çantada harika oluyor 🙏🏻
bilaloguzunannesi Busbusvehashas bende eşimi aradım baktı kalmamıştı Teyzemi aradım o da baktı bulamadım dedi ilerde geldiğinde alırım inşAllah 😄 hayırlı uğurlu olsun inşAllah sağlıkla vaktinde kullanmayı nasip etsin inşAllah
Yasemin00 Kvlkgzmerhn ya ama ben alamadım 😭mama kavonozu kalmamış bende alamk istiyodum 😔artık eltime dedim insallah bulur, o bulamazsa eşime dedim artık hangisi bulursa 😊 birde hakmardan pişik Krem söledim eşime akşam bulur inşallah ben hep sine baktın yoktu 😒
Busbusvehashas bilaloguzunannesi bizim burda kimse gitmemiş a101e inanın ben de şok oldum hiç beklemezdim ama ☺️ Allah razı olsun 💛
GulcanYvz Ya kızlar bende pembe nevresim takımı aldım ama ayıcıklı olanda da gözüm kaldı kıza uymaz diye almadım ama aslında uyardı keşke onu alsaymışım diyorum ilk alışveriş olunca insan afalliyor 🤭
perihankrkya Kvlkgzmerhn kullanışlı değil dediler bana eczaneden al dediler .bende şekillerinii beğenmiştim😊