Humameryem Arkadaş lar 8haftalik olup hiç belirtisi olmayan var mı?mide bulantım vs hiç birşey yok.kontrolede gidemiyorum..
hilal_yener Humameryem her gebe kuscak bulancak diye birşey yok canım herkesin vucudu farklı tepkı verır bende kusmadım bulanmadım hiç tiksinmedim koku hassasiyetim bile yoktu
FlowerPower Humameryem Ben 🙋🏻♀️ 7+5 haftalığım. Dün bebişimin kalp atışlarını duymasaydım hamile olduğumu anlamayacağım 😅 çok şükür ne miğde bulantısı ne aşırı halsizlik yok 🤲 İnşallah böyle devam eder
Ysmnbkr Humameryem benimde yok sadece yatmak istiyorum ama sık sık tuvalate hiç gitmiyorum su icmedigimden mi acaba yani benimde hiç belirttim yok
ozgeyns hilal_yener benim tek şeyden tiksintim oldu tavuk ıyy🤷🏻♀️Ama kusmam agrımm filan hic yok cok şükür 🙏
Ezgim Humameryem allah korusun canim kötü düşünme herkezin midesi bulanacak diye bir sey yok icini ferah tuf 🤗
hilal_yener Humameryem allah korusun kötü şeyler getirme aklına bu belirtiler olmadı diye kalbi durduğu anlamına gelmez bak ben hiç belirti yaşamadım çok rahat geçti hamileliğim 31+5 haftamdayım şuan
ozgeyns Humameryem Of bu korku hepimiz de var her saniye aklım da afedersiniz buyuk wcmi yaparken hafif ıkınsam acaba birsey oldumu düşüncesi sarıyor hemen 😞
eliftayfun Humameryem bende korkuyorumya.belirti.olmayinca bişey mi oldu diye sizin sonuç ne oldu acaba
ozgeyns minikmucizem1_ bende neredeyse WC yatak döşek atıcam orada yaşıyorum resmen😂ama çok su içiyorum sebebi bu🥰
ozgeyns Humameryem benim de öyle canım kalp atışını filan duymamış olsam diyicem hamile değilim hiç mide bulantım fln yok🤷🏻♀️
minikmucizem1_ ozgeyns hahahahah valla ya ama bazen çok sık gidiyorum bazen daha az gidiyorum günden güne değişiyor 🤣 ama su çok içmiyorum
Ysmnbkr ozgeyns hiç su icemiyorum inanın nasıl yapicam bilmiyorum zaten canim bişey de yemek hiç istemiyo
Ysmnbkr ozgeyns önceden de icmiyodum şimdi de içerim yok 8 haftalık olduk insaallah sıkıntı yasamayiz