Merveblt Gzdkskn ay ne kadar güzel ama nedense hep gidip bakarak almak işitiyorum bu durumda çok ama çok zor biliyorum ama gidip çoğunu alıcam geri kalan eksikleri Trendyol kurtarıcaö olarak ordan alıcam
Merveblt Arzucan ya ne güzel ben çok stresliyim birde hep ağrılarım var nst felan da giriyorum korkuyorum o yüzden
dhm0653 Semella en ucuz bebek market biliyorum siteyi ama indirilmiyor sanırım googleden mi arama yaptınız
Semella dhm0653 Evet ben Google üzerinden alılveriş yapmıştım ilk. Daha sonra gördüm uygulaması da varmış playstore da. İndirdim ve birkaç parça daha almıştım 😊
Oooykuuu Merveblt internetten al canım bnde hep internetten aldm hepsiburada trendyol ebebek joker civil sobee enucuzbebekmarket bebegen aldığım siteler dün minicityden alışveriş yaptm daha gelmedi o yüzden o sitenin ürünleri nasıl bilmiyorum ama diğerlerinden memnunum 😊
Hll34 Oooykuuu minicityden bende baktım da güvenemiyorum bu internet alışverişlerinde pek gelince bizi de bilgilendirirsen cok iyi olur canım 🙏😍
Oooykuuu Hll34 canım ürünler geldi çiöekli tulum almıştım onun şapkasında da çiçek var gözüküyordu çiçeksiz geldi onun dışında güzel ama öyle çok kaliteli değil açıkçası
Humi Merveblt ohooo sizde biraz erkencisiniz. Ben 35 de evdeyken internet uzerinden yaptim cok erken daha sizin icin rahat olun erken gelse bile 35 den once gelmez zaten o zamana kdr gecer hersey
Merveblt Humi hiç geçicek gibi durmuyor sanki daha da kötüye gidicez 1 ay oldu bu durumun Çıkması her gün yeni tetbirler alınıyor çok zor durumdayız Rabbim bu kötü günlerin geçmesini nasip etsin
Merveblt eminee06_ senin doğuma var o zaman daha Temmuz Ağustos gibi galiba inşallah o zamana kadar her şey daha iyi olur haziranda geçer bence
Arzucan Merveblt bende daha yeni girdim geçen hafta nstye benimde ağrılarım var Allah’ın izniyle hepsi gecicek kardeşim😊🙏
fatma277 Bende 28 haftaligim son iki ay gezip görerek alırız diye düşünmüştük ama olmadı şimdi internetten sipariş veriyorum ama içime pek sinmiyor ,özellikle kıyafet
Merveblt fatma277 ben bugün eşimle konuşup gidip hepsini e bebekten aldım çok şükür çok strese yapıyordum sadece lohusa takımlarım kaldı