Merveblt Günaydın Anneler 28 haftalık oldum ama daha bebeğim için alışveriş yapmaya başlayamadım neden de içimden hep erken doğum olcakmış gibi his var 40 haftalık olmadan doğucakmış gibi birde cinsiyetimiz kız ❤️ erken diyip nisan ayını bekledim hep ama virüsten dolayı çok üzülüyorum çok kafaya takıyorum sizler kaçıncı haftada alışveriş yapmaya başladınız yada benim gibi haylana yapamayanlar varmı sizde alışveriş yapmamda bir sakınca olur mu şimdi
Busra221 Merveblt bende 22 haftalığım hala birşey almadım şu virüs belasından kurtulursak inşallah toplu alışveriş için eminönü havuzlu handan alıcam herseyi 1 haftada biter diye düşünüyorum
Papatya4 Merveblt ben 32 haftalıgım cantam yok ortada :( son haftalara bıtaktım sonra da virüs cıktı canım bende çok takıyordum ağlıyordum yine aldım bir şeyler ama netten spris verdim artık yapacak bir şey yok inşaallah bu hastalık biter biz de rahatlarız
EbruIrmakAhmet Merveblt 29+2 haftalığız ufak tefek şeyleri kaldı büyük olarakta dolap ve arabası eksik internetten sipariş ver canım durum şu aralar düzelicek gibi değil çokta geç kalma bekleyip
Gzdkskn Merveblt bende sizin gibi düşündüm hiçbir şey almadım 27+5 haftalık hamileyim ama bu virüs yüzünden korktum açıkçası çünkü baktığım hastane çıkışları falan tükenmişti daha ne zaman hala stoklanmamış yeni stoklananlara da güvenemiyorum diye internetten yaptım bütün alışverişi bu haftayı da kargo kabul haftası ilan ettim pazartesiden beri kargo geliyor sürekli😂
Merveblt Busra221 kesinlikle öyle berbat bir durum ya stresten başım ağrıyor artık biz gebeler için çok zor inşallah o zamana kadar He eşey düzelir ve gidersin emin önünde harika yerler var ala bileceğin
150620h Busra221 bende havuzlu handan aldım canım bir hafta değil bir günde bile biter aradığın her şey a dan z ye orda var ayrı ayrı yerler dolaşmana hiç gerek.yok bence fiyatları da gayet uygun🙃
Merveblt PINAR14 çok haklısın erken doğum olursa ne yapıcam bilmiyorum o kadar zor bir döneme denk geldim ki Çıkmaya korkuyorum ama gitmemde şart
Busra221 Merveblt hep öyle nolcak diye diye stresten .. inşallah düzelir hep beraber alışverişlerimizi yaparız
PINAR14 Merveblt bnde korkumdan hazırladım valla erken fln olur diye eldiven fln maske takip hızlıca gidip gelmek gerekio tabi bide bütün heryer açık deil malesef
Semella Bebeğim hiç yukarı çıkmadı hep göbek hizamın altında oynuyor 31 haftalıgım. Bende en basından erken dogacak gibi hissettigim icin cinsiyeti öğrenir öğrenmez başladım alısverise. İnternet ten de online cok alısveris yaptım illa gidip gezmene gerek yok canım beşik vs hariç tabi. 30.hafta da da yıkadım ütüledim her şeyi hazır. Bi an önce başlasan iyi olur canım😊🥰
Merveblt Semella ilk çocuk olduğu için ne hayaller kurdum gidip tek tek alıcam diye haklısın en iyisi internetten almak en azından aciliyeti olanları çantamı hazırlamış olurum 😔
Merveblt Papatya4 aynı durumumuz bende çok ağladım stres yaptım başımın ağrısı geçmiyor kaç gündür çok zor bir durum benimd eğil bir şeyim bir kaç parça hariç pazartesi ikinci aşımı olmaya gittim hemşire 7 ay 20 günlük dedi 29 haftalık olduğum için o yüzden biraz daha panik yaptım
Semella dhm0653 E bebek, civil, lcwaikiki, h&m, en ucuz bebek market diye bi site var cogunu ordan ve e bebekten aldım. Hepsi güzel kaliteli geldi. Şampuan deterjan hep internetten aldım çalıştıgım için cok cıkamadım cünkü ben. Online alısverisi seviyorum 😊
Merveblt EbruIrmakAhmet böyle giderse zaten aylarca sürücek Temmuza kadar devam eder ben başlıcam almaya internetten sokağa çıkma yasağı gelse o zaman çok kötü olur çünkü 1 ay sürer o zamana kadar stresten doğururum resmen
Merveblt PINAR14 e bebeği aradım açıkmış orası her ilde bir yeri açık e bebekte eşimi bekliyorum işe gidip geliyor evde olduğu gün hemen gidicem almaya başlıcam internetten biraz sipariş vermeye başlıcam
Arzuarzu Kuzum nolur nolmaz başla 33 haftalık olduk biz bu aya bıraktım herşeyi kaldı hepsi şimdi kara kara napıcam diyorum🤦🏻♀️ Bi aksilik falan illaki bişey çıkıyor
Merveblt Semella şuan sadece e bebek ve civil açık oralarda tamamlıcam bende aynen bebek şampuanı vb trendyoldan şipariş vermeyi düşünüyorum çoğu şeyi ordan almayı daha çok seviyorum
dhm0653 Semella en ucuz bebek market biliyorum siteyi ama indirilmiyor sanırım googleden mi arama yaptınız
Merveblt Gzdkskn ay ne kadar güzel ama nedense hep gidip bakarak almak işitiyorum bu durumda çok ama çok zor biliyorum ama gidip çoğunu alıcam geri kalan eksikleri Trendyol kurtarıcaö olarak ordan alıcam
Gzdkskn https://imgyukle.com/i/JZo5W0 Kalan eksiklerimiz bunlar çok şükür buraya eklemediğim bir tek göğüs ucu kremi ve göğüs ucu silikon koruyucu var onları da son haftalarda eczaneden bile alabilirim diye almadım 😊