Gizemnaz_ benım adetlerim hep normaldi zamanında, o yüzden adet söktürürmü bilmiyorum tecrübe etmedim yani, ama ay içerisinde merakımdan test yaptım çıkmadı, sonra adetim geçti 4 gün yapınca çıktı, fark edebiliyor, inşş süpriz yapar bebek sana 😌

Gizemnaz_ soğan kürünü 15 gün sabah akşam aç karnına içiyorsun ve 6 ay ara veriyorsun tekrarlama bence youtubede bak ibrahim saracoğluda öyle diyor

mom101 bazilarida diger adetine 10 gun kala iciliyor diyor

Canım zaten hemen pozitif çıkmaz benimde adetlerim düzensizdi ben 7 gün geçmesini bekledim sonra test yaptım acayippp silik çıktı varla yok arası sonra kan vermeye gittim daha çok yeni dedi geç döllenme olmuş birde beta 35 çıkmıştı düşün yani o yüzden bekle derim

TheNewMom oylemii tamam beklerim ama ben hamile degilim diye testler negatif cikinca dun sabah aksam soganin kabuklarini kaynatip ictim adet sokulsun diye

Gizemnaz_ ay canımm senin hep postlarını görüyorum hepte dua ediyorum senin için Allah yardımcın olsun sabret herşey çok güzel olacak bunu sana bir sürü tedavilerden geçip süpriz bir şekilde doğal yoldan hamile kalan birisi olarak söylüyorum ☺️ Yapman gereken stres yapma emin ol birgün olacak ♥️

Kbrahrl allah razi olsun senden yaa🙏🙏cok tesekkur ederim evet stress yaptigim gercek..insallah hamileyim postlarinida atmak nasip olur🙏🙏rabbim sanada hayirli saglikli huzurlu evlatlarinla yasamayi nasip etsin😘🥰🧡

Gizemnaz_ olsun içme dur ✋🏻 ben içtim hastaneye kontrole gittim aşırı enfeksiyon olmuş dedi doktor soğan kürünün fazlası israr enfeksiyonu da yapıyormuş 🤭😒

Benimde geçmişti günüm canım test yaptım negatif cıktı 2gün sonra yaptım pozitif cıktı gec döllenme oluyor bazen

Gizemnaz_ bende seni merak ediyordum kuzum oldun mu ya da hamile kaldın mı diye bence bi kaç gün beklemede fayda var sonrasında tekrar test yap bakalım

Gizemnaz_ 1 hafta bekleyın tekrar test yapın.. eğer bişey çıkmazsa peşine tekrar soğan kürü değil incir kürü deneyin kesin tutar o zaman.. ben sadece soğan kürüyle hamile kaldım.