Gizemnaz_ benım adetlerim hep normaldi zamanında, o yüzden adet söktürürmü bilmiyorum tecrübe etmedim yani, ama ay içerisinde merakımdan test yaptım çıkmadı, sonra adetim geçti 4 gün yapınca çıktı, fark edebiliyor, inşş süpriz yapar bebek sana 😌
Soğan kürü yapanlara tekrar bir soru 😩😩
Canım zaten hemen pozitif çıkmaz benimde adetlerim düzensizdi ben 7 gün geçmesini bekledim sonra test yaptım acayippp silik çıktı varla yok arası sonra kan vermeye gittim daha çok yeni dedi geç döllenme olmuş birde beta 35 çıkmıştı düşün yani o yüzden bekle derim
Gizemnaz_ ay canımm senin hep postlarını görüyorum hepte dua ediyorum senin için Allah yardımcın olsun sabret herşey çok güzel olacak bunu sana bir sürü tedavilerden geçip süpriz bir şekilde doğal yoldan hamile kalan birisi olarak söylüyorum ☺️ Yapman gereken stres yapma emin ol birgün olacak ♥️
Gizemnaz_ olsun içme dur ✋🏻 ben içtim hastaneye kontrole gittim aşırı enfeksiyon olmuş dedi doktor soğan kürünün fazlası israr enfeksiyonu da yapıyormuş 🤭😒
Benimde geçmişti günüm canım test yaptım negatif cıktı 2gün sonra yaptım pozitif cıktı gec döllenme oluyor bazen
Alparslantugram insallah benimkiside oyle olur yaa🙏🙏