Syma95 Bsrlmnemr ben kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum demir hapini canim . Aç karnına midemi ağrıtıyor diye. Bı sorun yaşamadım
Minoo01 Bsrlmnemr Mutlaka kullan demir. Bebek büyüdükçe senin kanındaki demiri alıyor. Benim öyle oldu son haftalar o kadar düştüki değerim en son demir aldım serum ile. Yoksa allah korusun , doğumda hayatın riske girer. Ciddi bi durum bu yani
NurseB DamlaNur29 yok yok c vitamini demir emilimini arttırır bir kaç damla limon suyu bile içseniz yeterli Dahiliye de çalışmtım ben bi süre doktor hep öyle tavsiye ediyordu
Elaergun DamlaNur29 evet deneyin pisman olmazsiniz bence. Bende portakal yedim cogunlukla peşine. Limon benimde düşürüyor tansiyonumu bunyemiz benzer durumda sanirim😇
Mila4 Bsrlmnemr kapsül kan ilacı içtigimde ölüyorum resmen bulantı ishal kusma vs yapıyor bende.Ben gebeliklerimde tek kullanımlık şurup yazdırmıştım küçük şişelerde oluyor içemeyenlere yazıyor doktorlar.Su an hap aldım bu gün deniycem bakalım nasıl olucak..
Humi Bsrlmnemr neden suyun icine atilani veriyorlar anlamiyorum zaten o donemde su bile icemiylruz. Ben ocean microfer kullaniyorum demir ikaci olarak mecburen almaniz gerekiyor. Birde en onemlisi magnezyum onuda ocean kullniyorum icerigi en temiz olanlar o diye cok arastirdim. Kapsul olanlarini tercih edin
SevilayBayram Bsrlmnemr vallaa bnde aç içiyorm ama 1 saatte tam beklediğim olmuyo bazen yarın saat bazrn 1 saat değişiyo