Sunay10_ Canan_gun55_ sağlıklı uzun ömürü olsun canım 🙏 hamilelik sırasında neler yaptın peki kaç kilo doğdu
Linasuannesi Canan_gun55_ allah analı babalı büyütsün gözün aydın cnm nasıl doğum yaptın yani hastane durumu neydi özeldemi devlettemi ziyaretçi aldılarmı yani şu vürüs belasından dolayı nasıl oldu hastanede kalışın çok tedirginim
Asaltntyr Canan_gun55_ gözün Aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah 🌸neden dikiş atarken uyuşturmadılar😔
Asaltntyr matrushka en çok bu kısım korkutuyor beni bazen de bebek birden gelince zaman olmuyormuş aniden kesiyorlarmış 😢
Canan_gun55_ matrushka canım bnde çocuk gelirken birden kesti acıdan bagirdim dikerken de iğne yaptı ama bi faydası olmadı her şeyi hissettim
matrushka Asaltntyr Oy Allahh. Bu bebek de çabuk gelsin diye mi dua etmeliyiz yavaş gelsin diye mi anlamadım amaannn 🤕🤕🤕
Aselyagmur Canan_gun55_ alah anali babalı büyütsün canım hayırlı olsun darısı diyer hamislerin basina
PINAR14 Canan_gun55_ neden acidiki dikiş uyuşturuyorlar yani benim ilkte öyleydi özelde mi doğum yaptınız ne kdr kaldınız
Canan_gun55_ PINAR14 yok canım bn devlet hastanesinde doğum yaptim bide dogumhanede doğum yapmadım yattığım odada yattığım yerden doğurdum uyusturdular ama yinede çok acıdı
Serpl Canan_gun55_ kızımda bir nisan doğumlu ve 3 yaşına bastı dün şimdi ikinciyi bekliyoruz 12 saat sonra çıkarmalarına sevindim açıkcası İnşaAllah herşey yolunda giderde bizde öyle yaparız.