Merve_kucuk Zeyno_ Çekmecesindekilerimi :) Şimdi evde değilim de ben küçük görümceme diyeyim atsın size atayım ben :)
EbruCnr Canan_T Tabii ki en önemlisi bebeğin ve annenin sağlığı Çok zor bi döneme denk geldik. Benim sezaryn olacağı belli olduğu halde bile yine bi stres var. Normal dahada stresli ve riskli olur.
Canan_T EbruCnr Kesinlikle ya benim iki haftadir sancilarim basladi stresten galiba ciger gelistirici ve haplarla tutuyoruz bebegi normalde mayis annesi olacaktim bakalim surec nasil ilerleyecek.
Merve_kucuk Zeyno_ https://imgyukle.com/i/JMZMON belli değil ama :) takım olanları iç içe katlamıştım düzenli dursun diye
Merve_kucuk Mhulya011 Beni baglamadi nedense. Sizin bebeğiniz kaç kilo olmuş boyu kaçmış 😌 Erkekmiydi sizin ki
EbruCnr Canan_T Sağlıkla kucağına al inşallah 🙏 Geliştirici iğneler çok işe yarıyor. Arkadaşım 35 haftalık doğum yapmıştı ondada kulkanmışlardı ciğer geliştirici iğneden. Çok şükür hiç sıkıntı yaşamadılar doğumdan sonra
Zeyno_ Merve_kucuk güzel canım .Ben çok kıyafet almdm 5 li zıbın aldm çoğunlukla.sizde mi uzun kollu aldnz şu an ben yazlık almdm pek daha sonra alcm
Merve_kucuk Zeyno_ Ben 4-5 parca yeni biseyler aldim. Digerleri eltimin ve kuzenimin kizlarininki. Kisa kollu biseyi yok hepsi uzun kollu ne kadar yaz bebeği olursa olsun bebek sonuçta üşürler diye düşünüyorum
Ozgeesin Ayra020 33+3 🥰 5 mayıs da sezaryen olacağım ama agrı sızı olursa bu ay sonu da alabilirim dedi doktor 🤭 biraz iri oğluşum bu ay sonu tam 38 haftalık oluyorum
Glsm3553 Mrvm005 bende ozaman bu hafta hastane cantami hazirlayayim bebek icin kac takim koyulmali acaba
Mrvm005 Glsm3553 ben 10 lu bir takim 5 li 2 takim koydum zibin koydum ayrica yeni dogan ic zibinlar var ya yelek gibi ondan koydum agiz mendili 3 tane koydum nolur nolmaz diye. Diger eksikleri de aldim bugun toplu alinca kocamin kalbine inecekti ama 😂😂😂 halledecem insallah yarina hazir olur hersey
Merve3333 Merve_kucuk süperi masaallah benim bebeğiminde gelişimi iyi cok şükür hersey yolunda.benim oğlum aceleci bir aydan fazla oldu yerleşeli pozisyonunu almış.hayirlisiyla doğurup kucağımıza alalım🙏🏻
Merve_kucuk Merve3333 28 haftalıktan itibaren benim kızımda başı aşağıda ama doğum kanalina girmesi ayri bişey sanırım. Amin inşallah 🙏🏻💕
Mhulya011 Merve_kucuk olsun tosun gibi çıkar işte elinde daha rahat edersin bizimkide hiç kşlo almaya niyeti yok annesi gibi olacak sanırım 😂 ben 1 kilo doğmuşum o zamanlar da ama gene kız iyi bana göre
purplemoon Kizlar bugün muayeneye gittim 33haftadayiz bebeğim minyon bunu biliyorum kilosu 1724cikti kafama takmıyorum pek çünkü iştahım azaldı bu aralar ama benim gibi olan var mı bebeği moralimiz de. Bozuk cnku olanlardan dolayi