Merve_kucuk Mhulya011 Doktor bi sorun yok herşeyi iyi 2 hafta sonra gel dedi. Hiç NST’ye baglamadi beni ama. Kızım 3.001 gram olmuş boyuda 50 cmmiş :)
Merve3333 Merve_kucuk seN gittin mi?ben dün kendi doktorumun muhabbetinden söyle birsey çıkardım biran önce 35 ve üzeri anneleri doğurtmak istiyorlar 😕 bana sezaryen tarihi verdi hayır dedim ben normal istiyorum aylardır sizinle bunu konuştuk
Merve_kucuk Merve3333 Evet bugün gittim bende ☺ 3.001 gram 50 cm olmuş kızım. Doktor herşeyi güzel hatta kilosu ve boyu önde bile 2 hafta sonra tekrar gel dedi. Basida asagida dedi. Nst’ye de bağlamadı beni sizi bagladimi ? Sizin bebeginizin sağlığı nasıl. Cinsiyetiniz neydi unuttum 😄
Merve3333 Merve_kucuk süperi masaallah benim bebeğiminde gelişimi iyi cok şükür hersey yolunda.benim oğlum aceleci bir aydan fazla oldu yerleşeli pozisyonunu almış.hayirlisiyla doğurup kucağımıza alalım🙏🏻
Busegulce Ayra020 nisan bitse bir an önce mayısa ışınlansak keşke 🤗 bir an önce kavuşmak istiyorum kızıma 🥰
Denizinci Ben dün gittim hastaneye korka korka 33+5 günlüğüz az kaldı 🤦♀️ Bir an an önce gelsin istiyordum zaman ama artık şu salgı. N işi biraz hafiflesin öyle gelsin diyorum . 16 Mayıs tahmini doğum tarihimiz. Toplamda 10 kilo aldım özellikle son ay evde oturmaktan fazla aldım sanırım. Onun dışında bebeğin boyu ve kilosu 45 cm 2575 gr . ☺️ Nst ye girdim yarım saat sürdü doktor eve gönderdi. Hastane sakindi tedbirler alınmıştı. Ama insan yine de insan çok tedirgin oluyor😷 umarım bir an önce biter
Zeyno_ Merve_kucuk iyymis herşey normalmis .2 hafta sonra tekrar cagrdi .sizinki nasilms ne zaman cagrdi tketra ilk defada nsteye bagldnm
Merve_kucuk Zeyno_ sanci falan ciktimi ? 3.001 gram 50 cm olmuş kızım. Doktor herşeyi güzel hatta kilosu ve boyu önde bile 2 hafta sonra tekrar gel dedi. Basida asagida dedi. Nst’ye de bağlamadı beni. Bebeginizin cinsiyeti neydi bu arada :)
Zeyno_ Merve_kucuk benimkide kız olcak .kilosu iyymis sizin ya bana 2.150 dedi haftasıyla uyumlu dedi ama zayıf geldi bana. Heralde minyon bişey olacak
Merve_kucuk Zeyno_ Her bebek bir degilki bide ultrasondanda değişebilir kilosu. Her kilolu bebek sağlıklı diye bişey yok iyi olsun yeter 😌
Merve_kucuk Zeyno_ Onunla ilgili bişey demedi hiç. Ama son adete göre 6 Mayıs olarak görünüyor. Belki 2 hafta sonra tekrar gittiğimde bişey der
Merve_kucuk Zeyno_ Evet bitti çok şükür 😌 Ama daha beşiğini kurmadık. Odamız boyanacak diye ☺ Sizinkiler bittimi
Merve_kucuk Zeyno_ Hmm anladım :) Evet geçen hafta hallettim kıyafetlerini falan☺ Zeyno_ dolap almadım ben çekmece aldık öyle. Evimiz olduğunda alacağız ınsallah. Kayınvalidemlerle yaşıyoruz 🙂
Canan_T EbruCnr Haklilar canim,suan sezeryan en saglikli en streil olarak goruluyor ,normal istiyorduk doktorumda o yandaydi fikir olarak ama su kosullar icindr sezeryan en sagliklisi ne seni ne de bebegi riske atamam dedi bana da.
EbruCnr Canan_T Tabii ki en önemlisi bebeğin ve annenin sağlığı Çok zor bi döneme denk geldik. Benim sezaryn olacağı belli olduğu halde bile yine bi stres var. Normal dahada stresli ve riskli olur.
Merve_kucuk Zeyno_ Çekmecesindekilerimi :) Şimdi evde değilim de ben küçük görümceme diyeyim atsın size atayım ben :)