Gizemlaleli Hashasim2020 kız nasıl yiyorsun ben 11 haftalıkken miğde bulantısından ölüyordum çok kilo vermiştim maşallah yiyosan ne gizle ilk haftalar dikkat et bebeğe değil kendine alırsın kiloyu demedi deme 😂😂 20 haftadan sonra bebeğe almaya başlıyorsun
Deletedmom210 Gizemlaleli az daha boguluyordum kız 🤦🏻♀️ Şuan hiç cesaretim yok yiyip içmeye Nutella yedim su içtim oksurmekten nefesim kesildi İnan gözümden yaş geldi 😌😌😌 sonra öksürük geçsin diye yine su içtim garip şeyler yaşadım gece gece 🙆🏻♀️🙆🏻♀️
Gizemlaleli Deletedmom210 aman dikkst 😂😂 arkandan boğaz derdine gitti derler 😂 Şaka maka dikkat et canım allah korusun
kader_jin48 Sedley bende mide yanması yapıyor gece yedigimde..sizlerde de öyle oluyormu yoksa rahatmısınz 🥰
Twinksmom ElifNilMom it’s me 💆🏼♀️ Normal şeyler istemiyor ki geceleri sadece çikolata,cips,dondurma nerde pis şey var o🥶 Bugün akşam boğazı tutup sadece brokoli yedim su içtim yarına sabredersem sorun yok
Deletedmom210 Twinksmom ben o brokoliyi yesem sabaha kadar açlıktan uyuyamam 🙃 dengem şaşar mide hiç oyle şeylerle doymaz atıştırmalik zannediyor onları migdem 🤩🥳
ElifNilMom Deletedmom138 öyle hakikaten 🤷🏻♀️😄 ya bir de benimki aşırıııı unutkan o yüzden hep ben haklıyım😅😅
kader_jin48 ElifNilMom ewet fena açıkıyorum geceleri. şu an yemek istediğim çok şey var ama ben gece yedgmde midem yanıyor oyüzden yemiyorum ve kilo yapıyo 🥴🥴
Deletedmom210 kader_jin48 ben süt içiyorum mutlaka cok şeyler yersem onun harici Allah’a şükür hiç mide yanmam olmadı hep süt içtiğimden belki de
Sedley kader_jin48 Çok rahatım önceden beri bende gece yeme alışkanlığı vardı zaten şimdi birazdaha çoğaldı sadece 🤣
Deletedmom210 Twinksmom ayy ne güzel ben kendim için dedim canım bende benim kızda brokoliyle yetinemeyiz 😉😌😌