Deletedmom138 ElifNilMom ay evet sende ne hafıza var maşallah 😄 instagramını yazarsan ekliyim istersen özelden yaz 🤗😘
Deletedmom138 Deletedmom210 ahahha kız ben varya acıkınca gözüm görmüyor aşçıya dönüşüyorum normalde yumurtayı zor kırarım üşenirim 😄😄😄
Deletedmom210 Deletedmom138 insanın nefsi boyle bisey demekki bende tatlı krizimi nutellayla cozdum su içeyim dedim su bogazimda kaldı az daha yemek içmek uğruna hayattan oluyordum 😅😅😅
Deletedmom210 Fatos0277 😂😂😂 yemin ederim aynen öyle hiç bisey yoksa bile artık ayağım alışmış mutlaka her ayaga kalktığımda uğruyorum 😂
ElifNilMom Deletedmom138 ahahaha öyledir kuzum benimki eşimde sürekli dalga gecer nasıl bi akıl ne hatayı unutuyon ne başka bir şeyi diye 😂
Deletedmom138 Deletedmom210 hahahahs Ayy Allah korusun 🤣🤣 afiyet olsun enerji olur bebişe bu saatte kıpır kıpır eder 😂😂
Fatos0277 Deletedmom210 ağlicam artık damla damla git gel olurmu hiç 25 dk da bir gündüzleri bu kadar olmuyor
Deletedmom210 Deletedmom138 maşallahı var zaten baskı bi yandan resmen çıkacak gibi hissediyorum 🙆🏻♀️
Gizemlaleli ElifNilMom az önce okadar acıktım ki 3 kase mercimek çorbası içtim ekmek doğrayıp 2 kase yoğurt yedim şuan ters dönmüş hamster gibi darlanıyorum 😂😂😂 sanırım son haftalar iştah 2 katına çıkıyor yedikçe yiyesim vae 😂😂
ElifNilMom Deletedmom138 öyle hakikaten 🤷🏻♀️😄 ya bir de benimki aşırıııı unutkan o yüzden hep ben haklıyım😅😅
Deletedmom210 Fatos0277 bende aynıyım baskıları hep oyle zannediyorum deliricem Allah’a şükür ki az kaldiiii
Gizemlaleli Deletedmom210 kız ben yokluktan puding yaptım yedim aşırı tatlı çekti canım eğer puding yoksa nişastayla sütle bi muhallebi yapıver 😂
Deletedmom210 Gizemlaleli az daha boguluyordum kız 🤦🏻♀️ Şuan hiç cesaretim yok yiyip içmeye Nutella yedim su içtim oksurmekten nefesim kesildi İnan gözümden yaş geldi 😌😌😌 sonra öksürük geçsin diye yine su içtim garip şeyler yaşadım gece gece 🙆🏻♀️🙆🏻♀️