Gamze_bostan 31 haftamdayim kizimin bebek kordonunda iki damar var normalde üc oluyo bebeklerde doktor bebegimin yavas ve az gelisecegini soyledi suan 1350gr sizde nasıl?? Bu olayı yasayan var mı aranızda??
Kavrlms16 Gamze_bostan 31 haftada 1500 dedi ama her bebek bir değil doktorun iyi dediyse bence kafaya takma 😍
Gamze_bostan songul_onur sürekli yiyorum şut pekmez herşey yapıyorum ama kordonunda damar eksik bu yuzden alamıyor kilo😔
Gamze_bostan Kavrlms16 haklisiniz normal olsaydi evet suan kordonunda damar eksik buda beni endişelendiriyor
Semella Gamze_bostan Muz kaşar peyniri haşlanmış 2 yumurta toz nesquik sütle karıştır uyumadan iç canım. Havuc suyu portakal suyu taze sıkılmış iç her gün 1 bardak. Meyveni sebzeni etini balığını eksik etme. Bir de kurular cok kilo aldırıyor hemde saglıklı şeker yoksa 🙏
aselarzum35 aselarzum35 ay baktım yazılanlarada benim kızçe in boyumu kısa 🤔 emaaan sağlıklı olsunda, anası da selvi boylu değil ☺️
Gamze_bostan aselarzum35 her bebeğin kilosu annesinin catalina göreymiş canim yani Allah öyle güzel ayarlıyorki senin doğurabileceğin kadar oluyor ama yinede iyi benim bebegimin çok geri bu beni endişelendiriyor sağlıklı olsun kilo önemli değil tabi
aselarzum35 Gamze_bostan Allahım sağlıkla kucağımıza aldırsın da gülüm, biz onlara gözümüz gibi bakarız, boyuda uzar, kiloda alır hayırlısı ile 🤲🏻🤲🏻
Semella 28+0 da 1361 gr 40 cm di suan 31 haftalıgız pazartesi kontrolumuz var. Canını sıkma endişelenme canım stresin bebegi etkiler tehlikeli bir şey olsaydı doktorun söylerdi zaten 🙏