Zlem Kızlar bişey daha danışmak istiyorum sizlere anne adayları olarak ben virüsten dolayı gidemiyom doktora 2li taramayı yaptıramadım aklım hep onda bişey olurmu 3lü 4lü taramayı yaptrsam
Minikus58 Zlem bi sıkıntı olmaz bence canım onu yaptırmayan çok kafa karıştırmamak için daha önemli olan detaylı ultrason 20 24 hafta arası sanırım oda
Humi Glsm_semih_37 hamileler dogum oncesi kullaniyor burda eminim herkes kullniyordur aksatmayin derim
Wonderanne Glsm_semih_37 hamilelikte kan hacminin %45 50 artması gerek çünkü bebeğinde kana ihtiyacı var o yüzden canım
Uos Gunesinponcikannesi çok memnun kaldim maltoferden resmen gözlerim açildı tüm yorgunluğumu halsizliğimi aldı götürdü
Gunesinponcikannesi Uos Bana pek bi faydası yok sanırım belki de vardır bilmiyorum çok yoruluyorum ben her yerim inanılmaz ağrıyor
busrasahinn Uos banada çok iyi geldi maltofer ferrum kullaniyodum kabızlık yapti maltofere gecirdi doktor baş dönmem çoktu geçti bir kutuyla sadece
diloscn Zlem 18 haftalıken bana tetanoz ilk doz yapıldı şimdi 20 haftalığım iki hafta snra bi tane dha yapcaklar
diloscn Cengizelif bana da ferrozınc verdi kormızı kapsüller bende korkup kullanmadım bundan kullanan varmı aynı haptan
diloscn bana da ferrozınc verdi kormızı kapsüller bende korkup kullanmadım bundan kullanan varmı aynı haptan👀
Ayseegulll Glsm_semih_37 bende kullandım canım kanım çok düşüktü kanamalı gebelik yasıyordum vermişti dr