Glsm_semih_37 Ferrum hausmann fort diye bi ilaç verdi doktor demir içinmiş ama arkadaşıma doğumdan sonra kan kaybettiği için vermiş bu hapı 18 haftalık hamileyim bana niye verdi doktor anlamadım hamileyken kullânan varmı bu ilacı? Acill cevap verirmisinizzzz
Cengizelif Glsm_semih_37 ben suan kullanıyorum canım gebelikte kansızlık ve demir eksikliği gibi Bi sorun yasamaman için bebek senin depolarından alıyor
Gunesinponcikannesi Glsm_semih_37 kan ilacı çok normal kullanmak benim kullandığım da maltofer doğumda kan kaybedecez o yüzden şimdiden önlem alınıyor ve ne yaparsan yap kansızlığın önüne geçilmiyor ben kendime diyorum herhalde vücudumda bayağı kan var bi gittim kan sayımım düşük çıktı günde 2 kereye yükseltti doktor ilacı yani içmende fayda var
Zlem Kızlar bişey sormak istiyorum size ben hamileyim de bu sağlık ocağında aşı vuruyolarmış o kaçıncı aydan itibaren vuruyorlar bilginiz varmı?
Glsm_semih_37 Zlem bana 18 yada 19 haftalıkken gel dedi zaten sağlık ocağından arıyorlar kaç haftalık hamilesin
diloscn Zlem 18 haftalıken bana tetanoz ilk doz yapıldı şimdi 20 haftalığım iki hafta snra bi tane dha yapcaklar
melindam Zlem 20.Haftadan Sonra Aşı İçin Çağırıyolar İlk dozdan 1 Ay Sonra 2.Doz İçin Gidiyosunuz.Ben 22.Haftamda Yaptırdım
Glsm_semih_37 Cengizelif nasıl kullanıyorsun peki ben sabah aç karnına başka bir ilaç kullandığım için doktor. Gece yatmadan önce aç karnına iç dedi
Betulbekil Cengizelif sağlık ocağında izlenimlerin oluyor hemşire söyler sana 6.ayda mınne vurulmuştum ben
diloscn Cengizelif bana da ferrozınc verdi kormızı kapsüller bende korkup kullanmadım bundan kullanan varmı aynı haptan
Uos Gunesinponcikannesi çok memnun kaldim maltoferden resmen gözlerim açildı tüm yorgunluğumu halsizliğimi aldı götürdü
Zlem Glsm_semih_37 14 haftama gircem virüsten dolayı hastaneye gidemiyom bari dedim bunu öğreniyim çok saol 😊
Glsm_semih_37 Normalde ben paregna formula diye bi ilaç kullanıyorum herşey var onda neden bâşkâ bir ilaç daha verdi onu anlamadım ikisini bir kullan dedi