ismer19 Zehramomm kuzum benim 12 gün oldu hala birşey yok doktorunu bilgilendir ama herkeste farklı oluyormuş
Zehramomm Cemredeniz1907 tuvalete gittim baktım çamaşırımda bildiğimiz kırmızı leke vardı bende acaba nasıl oluyo diye merak ediyodum
hunilimom Zehramomm bi kaç gün de olur birkaç hafta da olur canım hatta saat bile olur bünyeden bünyeye degisiyor
Gokcenurylmm Zehramomm hafif hafif vuran sancınn aralığına dikkat et düzenli ise çok gecikme bence yarın kontrol diye gidip kucağına alacaksn gibi hissettim 🤭
Ozgeesin Zehramomm kuzum öncelikle hayırlısı olsun bazısı Nişan gelmesinin aksamı sabahı dogum yapıyor bazısı 10 15 gün once geliyor belli olmaz ama doktora soylemelisin açılma falan varmı diye bakılmasında fayda var
ismer19 Zehramomm valla kuzum doguramamktan iyidir boşver ben doğuramadım diye stres yapıyorum sağlıklı gelsin zamanında bence sıkıntı olmaz içini ferah tut 😂
Zehramomm Cemredeniz1907 3 4 gündür kasık bel karın ağrısı vardı mide bulantısı ara ara sancı giriyodu ama şuan bişey yok ama