Asilduru MrTGcE benim de erken Doğum riskim vardı.ama bak doktor talimatlarına uyunca sıkıntı yaşamadık çok şükür.şimdi de doğsun diye uğraşıyoruz 😆
MrTGcE tubatayfun canm şimdi eve geldik dr acile gönderdi alttan muayene falan yaptılar nts.ye baglandım yatış verdiler kabul etmedim iyiyim dedim tm dedi dr kanaman olursa gel dedi acile
firdevs MrTGcE canım sen devlet hastanesine gidiyorsun ya mesela kanaman oldu mu gel demiş kendi doktoruna ulaşabilecekmisin peki hemen devlette kim kime denk gelirse diyorlar doğru mu? Bu arada rabbim zamanında ve hayırlı Doğum nasip etsin inşallah 🙏🙏
MrTGcE firdevs evet canm kim denk gelirse artk ama egerki senin kendi doktorun ogün ordaysa gelme şansı var doguma
cansuece MrTGcE hadi hayırlısı 😊Doğum için gerekli olan ilk belirti gelmiş darısı diğer belirtilerin gelmesine inşllah 😇ne güzel birşey
MrTGcE cansuece ya dr yatış verdi ben kendimi iyi hissediyorum dedim eve geldim zaten hastaneyle ev 5 dakika. Açılmama baktı yok dedi açılman tekrar kanaman olursa gel dedi
cansuece MrTGcE kanama durumuna göre git açılma varsa yatış verir zaten doktor açılma yoksa eve gelirsin yine
Aysee MrTGcE kanama neden oluyormuş peki canım ? Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ozgesoy28 MrTGcE canım bence sen git kendini doktorlara emanet et can taşıyosun sonuçta açılma olmasada git yat onların kontrolü altında ol derim ben
cansuece MrTGcE benim kan devam etse içim içimi yer duramazdım heralde 🙈bence git bi hastaneye baktır.açılman yoksa zaten eve gelirsin sancı vs beklersin.
MrTGcE ozgesoy28 zaten sabah gittigimde yatış verdi ben geri eve geldim ya sancım falan yok ya yatmak istemiyorum hastanede daha kötü olucam sonra