MrTGcE 38.haftam biticek 3gün sonra sabah akıntı hissettim kanamam olmuş şuanda damla damla geliyo tabi o kadar çok degil ama. Bugünde kontrolüm vardı zaten hastanedeyim şuan.
cansuece MrTGcE hadi hayırlısı 😊Doğum için gerekli olan ilk belirti gelmiş darısı diğer belirtilerin gelmesine inşllah 😇ne güzel birşey
MrTGcE tubatayfun canm şimdi eve geldik dr acile gönderdi alttan muayene falan yaptılar nts.ye baglandım yatış verdiler kabul etmedim iyiyim dedim tm dedi dr kanaman olursa gel dedi acile
1994ozay Doktor’un ne diyecek bizide bilgilendirir misin başınıza gelirse bu nedende olabilir diyelim bu arada çok geçmiş olsun
tubatayfun MrTGcE hepsi yavasdan baslar ilk acilma baslar sonra biraz kan gelmeye baslar sonra sancin baslar sonra suyun gelir
1987gokce MrTGcE bazen açıklık olup sancı olmuyormus. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Hayırlı doğumlar
Asilduru MrTGcE ben de 40.haftaya girdim bugün ve az bi kasık ağrısı başladı İnşaALLAH Doğum başlıyordur yeter ama çok sıkıldım beklemekten.heç de korkum yok İnşaALLAH sağlıkla kucağımıza alırız yavruşlarımızı 🤗🤗