Damla3234 Merhaba 19 haftalık hamileyim ama inanılmaz sırtımda agrılarım agrıyor eklem agrıları gbi bu gbi veya bu haftalarda farklı rahatsızlıkları olan var mı?)
Deletedmom_3 Damla3234 benimde sırt bel agrilarim var ve yaklasik 2 aydır sag tarafima yatamiyorum kaburga agrisi cekiyorum
Slmmrt Damla3234 benimde 20 haftam bitti ara ara sırtım da ağrı oluyor birde kuyruk sokumumda son zamanlarda korkuyordum kuyruk sokumu ağrısından kötü birşey vardır diye
Esrdrn Deletedmom_3 merhaba kaburga ağrısı bende de oluyor 19 haftalığım daha önce de olmuştu doktor inceledi ama bi sıkıntı çıkmadı sanırım normal şimdi de genelde akşamları Ağrı oluyor yatınca geçiyor
MiraysMom Kızlar bende aynı soruyu sorayım hareket hissediyor musunuz ben 17 haftalıkken hissettim 2-3 gün suan 18+5 iz hiç hareket yok 18. Haftadan beri normal mi sizce
Slmmrt MiraysMom evet normal ben 20+1 im iki akşamdır daha çok hissetmeye başladım geçtiğimiz haftalarda çok çok nadir hissediyordum
Yildizzz Biraz ayakta durunca benimde belim ağrıyor benimde 19. Haftam bebeği bu hafta daha çok hissetmeye başladım ama benim ikinci hamileliğim.
Slmmrt Yildizzz benimde sırt ve kuyruk sökümü ağrılarım var benim de 20+1 2 akşamdır daha çok hissetmeye başladım haraketlerini birkaç gün önceye kadar bir gün hissedip bir gün hissetmediğim oluyordu
berra227 Damla3234 bende 18 deyim.bel ve boyun da fitik ve kireclenmelerim var. Bu hafta yürürken vs zorlamaya başladım. Kaburga batmanları sırt ağrılarım arttı. Sürekli evde egzersiz yapiyorum. Bakalim ilerleyen haftalar zor geçecek gibi 😔
Tupbebekleikizlerehamile Benimde aynı canım sırtım ve belime bıçak 🔪 saplar gibi bir agri benim ikiz doktorum o yüzden normal dedi kaburga kemiklerininden karin boşluğuna doğru geçiş yapıyormuş bebekler o yüzden o agrilar olurmus kemikler açıldığı için yanı
Esrdrn Damla3234 ben 17 haftalıkken hissetmeye başladım ilk başta pıt pıt gibi şeyler oldu kasıklarıma yakın 19 haftalığım bazen irkiliyorum baya belli ediyor kendini çok güzel bi his ☺️
Sema26 Damla3234 evet benimde o haftalarda cok bel agrın oldu ve ayagıma vurdu cok ustune basamıyorum ve hala arada oluyor