Yeni_anne_ Deletedmom386 22 haftaligim ama 18. Haftalardan beri olan bir şey özellikle sabaha karşı oluyor böyle karnımın sol tarafı sert oluyor mesela elimle hissediyorum orada bebeği sonra geçiyor saniyeler içinde.😕
Deletedmom386 Yeni_anne_ sen doktoruna danış yine de. Geçiyorsa sıkıntı yok ve sık sık olmuyorsa. Allah yardım etsin bize
Bsrlmnemr Hll34 karında sertlik yazılarına bakarken gördüm canım Nisan ayında yazmışsın. Doktorun ne dedi? Bir kere karnımda sertlik oldu bneim sonradan geçti 5 6 gün sonra aynı yerde hafif aşağısında gene sertlik oldu şimdi. 21+3 ’üz 23+1 de detaylı var ama korkuyorum.. İnşallah görürsün
Hll34 Bsrlmnemr kuzum hiç bişey yokmuş arada sırada oluyormuş normalmiş o sertlik daha farklı bi sertlikmiş hareketlenmeye başladılar şimdi ara sıra bi yere toplanıp sertleşme olabilir endişelenme geçmeyen ağrın yada kanaman olmadıgı müddetçe
Hll34 Bsrlmnemr rica ederim canım insan bilmeyince herşeyde endişe ediyor cok normal Rabbimize emanetler kuzucuklar 🙏🌸
melegegebe Hll34 merhaba canim ben de 21+3um bende de sertlesme oluyor bazen . Ne yaptiniz sizin durum nedir bir sorun teskil etti mi
melegegebe Deletedmom386 canim ben de 21+3 gunlul hamileyom arada karnimda sertlesme oluyor gazdan mi bilmiyorum senin de oluyormus son durum nedir
Deletedmom386 melegegebe Doğurdum bebeğimi çok şükür. Ama karın sertleşmen uzun süre devam ederse doktora gitmelisin haftan için kasılman varsa erken çünkü
Melike_16 Merhaba kızlar sertleşme dediğiniz nasıl oluyor nasıl hissediyorsunuz bizde 19+5 olduk çok şükür daha doğru düzgün hissetmeye başlamadım ama karnım tabi gerilip büyümeye başladı tarif ederseniz sevinirim ilk hamileliğim
Deletedmom386 Melike_16 kasılma işte . bebek bir yerde toplanıyor. Öyle birşey olsa anlayacağın birşey zaten korkma😶
melegegebe Deletedmom386 çok şükür canim darisi bana ve bütün hamilelere insaAllah . Allah korusun bebegini