sukranaslier Zynpmira ben 37. Haftamdayım çok şükür ne midem bulandı ne bir şey sanki gi hamile değilmişim gibiydi hala öyleyim kuzumun sacları çıktı mide yanması falan hiç bir şey yok çok şükür 🙏
Rmysyldz Zynpmira bende kızımda ne mide bulantisi nede baska bisey hic bisey yasamadim direk hastaneye gittim doguma ama simdi oglumda 9 ay boyunca perisan haldeyim
ruveyda98 Zynpmira ben 🙏 şükür mide bulantısı yaşamadım bir iki kere kustum o da sucuk yrdim hepsinde midem kabul etmedi sonra da tiksindim zaten🤭
elifsrbs Zynpmira hamileliklerimde hiç bulantım kusmam olmadı çok şükür 🧿 ben çevremden kimi duyduysam hamile kişinin annesi hamilelikte ne yaşadıysa Kızı da hamileliğinde onu yaşıyor kızlar 🤭😅
Tugcem92 Zynpmira benim annem bana hamileyken bulantı ve kusmadan dolayı hayattan soğumuş. Ama ben şimdi 9 aylık hamileyim kızım olacak. Gram bulantı kusma yaşamadım. Gebelikten önce nasılsam aynı öyle oldum çok şükür..
EbruIrmakAhmet Zynpmira bennn 😄 kızıma hamileyken hiç bulantı kusma yaşamadım acayip rahat bi hamilelik geçirmiştim
brcakyll Zynpmira 31haftalik hamileyim başından beri var bulantı ilaç kullanıyorum ayrıca oğlumda da çok uzun sürmüştü bulantı ,😒
Bimelek Zynpmira kişinin yapısına bağlı bence bu. İlk çocuğum kızdı hiç mide bulantısı yaşamadım şimdi erkek yine yok bulanti bu yapınıza bağlı cinsiyetle alakalı değil bence
Yildizim5 Zynpmira ben 37. Haftamdayım kızım olacak bulantı hiç yaşamadım ve normalde herşeye midesi bulanan biriyim 😀
Duyguali Zynpmira Ben 1 2 kez kustum onun dışında hiç olmadı ama kullandığım ilaçlar yüzünden kustum midem kaldırmadı.