58_edaygmr_58 Zynpmira canım ben 3 4 hafta hafif miyde bulantısı yaşadım sonra geçti çok şükür yarın 32 haftalık oluyorum daha öyle bir sorun yaşamadım
SeHer1909 21+6 yız bugün 7 ve 8. Haftada on gün kadar bulanır gibi oldu sonra geçti cok şükür şimdi hareketleri hariç bir belirti yok tabi biraz da göbek 😂 kızız biz de
mucizem_benim Zynpmira 17haftalik olduk bizde hic kusma olmadi ama iki kizimda 9ay boyunca kustugum halde
ilknremrh Zynpmira benim kızım olcak 25+3 haftalık bikere bile mide bulantısı kusma yaşamadım çok şükür oğluma hamileyken de öyleydi rahat geçiyor 🙏🏻
Yeliz1905 Zynpmira 20 haftalıgım hiç miğde bulantısı olmadı bende sadce çok halsızlık oldu ilk aylarımda
Brcbs 6 haftalık olcaz yarın midem çok bulanıyo birde başım çok dönüyor ne yapmak lazım hele sabah uyandığımda mide bulantım çok oluyo
Zynpmira Brcbs muz armut limon bu tarz şeylere bulantıyı kesiyo allah yardımcın olsun bulantı çok zor
Zynpmira Çok sevindim 🥰 yüreğim çok kız evlat istiyo hiç mide bulantım yok genelde erkek de olmaz diyorlar o yüzden merak ettim çok teşekkür ediyorum inşallah kızım olur benimde 🙏
esranne Zynpmira ablamın 2 kızı var bir kere kusmadı. ben erkek bekliyorum 9.aydayım hala kusuyorum 🤦🏻♀️😀