Raabiiaa tamam canım haber vericem bugün gelir inşallah bende merakla bekliyorum 🌺
Beşik🤔
- Düzenlendi
Oglunubeklyenanne
Bundan almıştım
Tatlis canım beşiğimiz geldi bu sabah kurduk hemen 🌺
Gamzedngdn canım haber bekliyordun beşiğimiz geldi 🎀
Gamzedngdn çok güzelmiş canım güle güle kullanın 😊😊bende eşime sorayım alalım mı bunu diye🤭
Tatlis sor kuzum mobilyasını çok beğendim uyku seti cibinlik içinden çıktı harika olmasada güzeller tavsiye ederim 🎀
EbruIrmakAhmet mobilya rengine bayıldım güle güle kullanın inşallah ☺️ Takım olarak mı aldınız mobilyanızın resmini atar mısınız rica etsem ☺️ Benimde oğluşum olucak bu koyu gri mobilyaları çok beğeniyorum
Oglunubeklyenanne bende oda yapmayacağım park yatak almak istiyorum üç yaşına kadar onda yatsa ardından Montessori odası yapacağım kendine ait öyle düşünüyorum bakalim
Hayriyeee sadece beşik olarak aldık kuzum daha detaylı atarım sana foto dolabını beyaz alıcam daha sonra
EbruIrmakAhmet çok güzelmiş güle güle kullan ☺️
Hayriyeee çok sağol daha güzeli senin olsun 😊
Ervaackln merhaba güle güle kullanın markası nedir acaba
Ervaackln ay yok canım çilek mağazasından aldım aşırı pişmanım 1000 küsür verdim bebeğim 6 aylık oldu altındaki ahşap birbirine sürtünmeye başladı ve inanılmaz sinir bozucu ses çıkartıyordu, dişim gucırdıyordu😬 bebeğim 12 aylık olmadan park beşik aldım Kraft şuanda sallanarak uyuyor 19 aylık üst katmanın altında tahta blok sürekli kayıyor ve geceleri kalkıp düzeltiyorum, hareketli gece 40 kez beşikte yer değiştiriyor 😐
Duyguslabebegi Ciciko canım
Starbucks işte biraz bebeğe bağlı benimde şekli hoşuma gitti ama almadım bunu. İnşallah park beşikte rahat eder