KubrAbdullahh Ozlem_Baldede1 ben Nuk markasını aldım canım yenidoğan anne meme ucuna en yakın olan die satılıyor hem emzik hem biberonuda
rabnaz6822 Ozlem_Baldede1 herkez emziği Philips avent öneriyor ondan alacağım 💁🏻♀️Büyük ihtimal biberonuda Philips avent alırım🤷♀️
Kurdela seda1anne bende öyle aldım , umarım pahalı olmasına rağmen elimizde kalmaz 🤷🏻♀️ Gerçi benim ebem almayın hiç emzik falan asla vermeyin bak bebeğinize diyor ama bakalım
KubrAbdullahh Ozlem_Baldede1 bi kaç yere sordum onu önerdiler bakalım emicekmi emzik emerse daha iyileri varsa onuda araştırırım şimdilik bu yeterli
Busralacin Yigenlerim ikizler lansinoh biberon kullandık cok cok mennun kaldik plishps avent le basladik once ama emerken hava aldilar dudaklarinin yan kismindan lansinoh dolgun bi agzi var onu kullandık 2 yasindalar hala kullanıyoruz
Ask_H Ozlem_Baldede1 ben philips avent aldım ikisini de sever mi bilmem 35 haftalığz emzik işi deneme yanılma ile oluor sanrm almayınca almıorlr
Drykmsl Ozlem_Baldede1 kızımda nuk emzik kullandım. Avent biberon almıştım hep emdigi için kullanmadım. Şimdi ikizlere hamileyim nuk emzik ve biberon aldım. Lansinoh elektrikli pompa aldım onun da içinden biberon çıkıyor onuda kullanıcam.
Tucem Ben bibs alcaktim fakat her ay yenilemek çok maliyetli bu yüzden avent ultra air almayı dusunuyorum