Merhaba arkadaslar, 35+4 deyiz,bugun ki kontrolde doktorum suyumun azaldigini ve haftaya tekrar gormek istediğini soyledi.gunde 3 litre su icmeliymisim.Bu durumda olan var mi? Tavsiyelere acigim🙏

Banada öyle dedi doktor canım 29. Haftadayız bende günlük 3.5 litre su tüketiyorum ve havuç suyuna basladım 1 hafta sonra tekrar bakıcak

Mondschein canım şifa diliyorum lütfen ihmal etme ben Pazartesi kontroldeydim 35+5de duyum azalmıştı doktor yatış verdi hemen sıvı takviyesi verdi 2 tane ciğer geliştirici vurdular havuç suyuda içtim ama sabah hala aynı olduğuiçin hemen sezeryan dedi dün 10 gibi alındım sezeryana alındım 2835 doğdu solunum sıkıntı ve gaz problemi olduğu için küvezde 1 haftada kalabilir 10 günde dediler bebeğin direncine bağlı dediler insallah güzel olacak herşey sende ihmal etme insallah saglıkla zamanında alırsın yavrunu kucağına ben bugün eve geldim bebegimi göstermiyorlar.. 💔

Minikmucizr öncelikle gecmiş olsun inşallah kısa sürede atlatırsınız bebeğinize kavusursunuz🙏🏻 Peki su azalması kaçıncı haftanızda basladı acaba

Mondschein benimde 33 haftada basladi su azlığı ve dogumdada ayni sekildeydi cuma gunu sezeryan dogum yaptim cok sukur bebegim saglikli masallah bi tek havuc suyu ve bol su icmeni tavsiye ederim

Mondschein bu durumu yaşıyorum ve daha 21 haftadayım🤦🏻‍♀️ Doktor bana da 3 4 litre su iç ve havuç suyu iç dedi 2 bardak su içerken 3 litreyi zar zor içiyorum 💆🏻‍♀️

Mondschein 2 bardak içiyorum canım ona rağmen bana mısın demiyor kontrole gidiyorum aynı diyor🤷🏻‍♀️ Suyu da 3 litre anca kendimi zorlaya zorlaya içiyorum bazen 2.5 litre içiyorum

Bsarkzolu bir anda oldu diyebilirim çünkü hemen hafta Pazartesi kontrolümde öğeler dolu suyu gayet iyiydi ama bu Pazartesi 2cm kalmıştı. Teşekkür ederim allah razı olsun tüm annelerimiz kavuşsun bebeğine insallah 🙏

Tugbadnd suyum gelmedi bitti kontrolde gördük hatta emin olmak için detaylıya yönlendirdi oda olmadığına onay verdiği için acil alındım

Mondschein umarım herşey yolunda gider riske girmeden bunu kalpten yazıyorum benimki doktorum saatler bile sıkıntı olabilirdi dedi

Maalesf bende bugun Ogrendim..33 haftaligim ve suyun sinirda dedi ve bebegin bacak boyu 4 hafta geride dedi risklo gebelik bölümüne yonlendirdi beni 😔😔😔

pumpkin insallah banada oyle derler bende 33 haftaligim bugun ogrendim ve bebegimin bacak boyu 4 hafta gerideymis

pumpkin bana da doktorum öyle dedi 21 haftalığım başka doktora gidicem bu ay inşallah bana da normal der