EsraOzsusam Elif6161 kasılmalar oluyor ama baska bir sey yok fcanım ya gündüz iyiyz ama geceleri fena eşşek sıpası durmuyor bende yoruldjm artkk😔pazartesi randevum var bakalım. Hangimiz erken doğurcak 😀
Elif6161 EsraOzsusam 😂 hiç sorma canım ya akşamları maf oluyorum bende kasılmalardan bakalım nere kadar gdcez 37 iyidir dye düşünüyom tabi rabbim bilir
Nergiiscelik Deletedmom315 ayyy aynısını bana da dedi bugünn 35+2yiz bizdeee kanala girmiş sabah belim çok çok ağrımıştı her an olabilir dedi heyecan dorukta 🥰
Elif6161 EsraOzsusam evet 33 den beri öyle yaramaz durmuyoki bi şeyi atlatıyoz başka bişey çıkıyo çok şükür ama doktor sıkıntı yok dedi sadece normal dogum olmayabilir
Esra_3929 Deletedmom315 benim 32 haftada dogum pozisyonunda dedi doktorum şuan 34 haftalıgım cuma günü kontrolu var bakalım ne diyicek
Deletedmom315 Elif6161 baş aşşağı olması normal doğum pozisyonunda olması demek diye biliyorum canım😍
Ozgeesin Deletedmom315 benim ilki de sezaryen kuzum zorunlu sezaryen olmustum ilkini mecbur bu da ole olacak
Deletedmom315 Wonderanne Bir yandan normal olsun istiyorum bir yandan sezeryan çok korkuyorum. Dua edelim birbirimize 🌸💕