edavaslan95 Merhabaa, bu hafta tetanoz aşısı olmam gerekiyormuş sağlık ocağında gidip yaptıran var mı yoksa bu süreçte ertelenmeli mi 😞
minnakfasulyecim edavaslan95 Canım erteleme bence bi kadın doğumcu sakın kontrollerinizi ertelemeyin dedi. Erken saatlerde git kimse gelmeden yaptır. Allah korusun bişeyler batar düşersin vs. Önlemini alıp git gerisini Rabbimize bırak🙏
Bus_ak18 edavaslan95 bence ihmal etme yaptır. Bulantı ilacım bitti die mecbur sağlık ocagına gittim maske eldiven taktım. Zaten doktor hemsire vs hep maskeli. Tetenoza gün verdi ama daha benimkne çok. 12. Haftada 2li taramaya gitcem hastaneye mecburuz yani yapack bişey yok
Didooo2604 edavaslan95 merhabalar.. ben 20 haftalığım sağlık ocağını aradım 23. Haftaya kadar yaptırabilirsin dedi bende 3 hafta daha beklicem korkuyorum dışarı çıkmaya canım bence bi konuş sağlık ocağınla onlar daha detaylı bilgi verir. Bide benim teyzem sağlıkçı oda bekle gitme aciliyeti yok dedi 👍🏻
edavaslan95 Bus_ak18 yaptırdım biraz önce gidip 🤷🏻♀️ 20 haftalığım bende bu hafta yaptırmam gerektiğini söylemişti doktor Yaptırdım bakalım hayırlısı herşeyin
edavaslan95 Gulcannp valla ben bi cesaret gidip yaptırdım bugün sağlık ocağında kimse yoktu kapıda bekledim çağırdılar içeri girdim hemen yaptı 5 saniye bile sürmedi sonra çıktım bence çok kalabalık değilse gidip yaptırabilirsin bende çok tedirgin oldum ama aklımda hep takılı kalacaktı doktor yaptırmam gerektiğini söylediği için kurtulmuş oldum allah yardımcımız olsun 😔
fosforlukalem Ben de pazartesi yaptırdım. Gebeleri sabah erken saatlerde alıyorlar genelde. Kimse gelmemiş oluyor. Ben 2 kere sağlık ocağına gittim. İkisinde de ilk giden bendim, tertemizdi her yer
Asel21 edavaslan95 erteleme canm önlemini alıp gitmelisin bnde geçen perşembe günü vurdurdum. Bebek için önemli hele ki bu dönemde ihmal etme uzun sürmüyor zaten 5 dakika ya sürüyor ya sürmüyor hamile olduğumuz için uzun süre kalmamanz gerekiyor diyorlar.
Aymik0919 Benimde iki hafta sonra aşı olmam gerekiyor ama sizin gibi korkuyorum😞 Oturduğum semt çok kalabalık.Evden dışarı hiç çıkamıyorum😞 Allah yardımcımız olsun hepimizin
edavaslan95 Aymik0919 bana öyle birşey söylemediler sadece biraz kolunda ağrı olur dedi çarpmış gibi o da şuanda öyle bişey yok gayet iyiyim 💁🏻♀️
Ellosluk edavaslan95 ben geçen hafta oldum canım hemşire kendi çağırdı bence erteleme bir ay sonra diğer doz var çünkü gayette sterildi ortam
Didooo2604 Wonderanne işte o şöyle tetanoz ilk dozu yapıldıktan 1 ay sonra 2. Doz yapılıyomuş ama süresi 23. Haftaya kadarmış ben böyle biliyorum
Funbaby-1 edavaslan95 ben gittim yaptım önemli diyor bazıları tabi kendi aracınız varsa aracınız ile gidip gelebilirsiniz bence