Fulyasare begumseker yeeeyysss istedigmm dogummmm epıdurallı normall dogumm.. ne acısııı dikiş atarken faaan epifuralın etkısı gidiyomuu😥😥😥😥
begumseker Fulyasare yok dikiş atılırken hiç hissetmedim doktorum iğne vurdu uyuşturmak için. Sancıların şiddetinden bahsediyordum ben :) olduğu gibi hissettim sanki bi etkisi olmadı epiduralin.
Fulyasare Kubra2503 epıdurale ragmen nasl agrı oldu canm bıde bemm doktprum dedı epıdurallı norml dgm da epıdurl oldugu ıcın dogum zamanı uzuyor dedı
Eliisss Kubra2503 merhaba canim bende epidural normal dogum dusunuyorum epidural yapildiktan sonra alttan muayneyi dogum esnasinda fln alttan acı hissediyor musun yoksa epidural sadece sanciyimi hissettirmiyor
Sunay10_ Kubra2503 ne güzel Allah analı babalı büyütsün rabbim bizede böyle kolay Doğum nasip etsin hareket ettinmi hamilelik boyunca kaç kilo aldın sen ve bebeğin
Hande34 Kubra2503 hayırlı uğurlu olsun🙏🏻🥰bişey sormak istiyorum epiduralden doğuma kadar geçen sürede sancı şiddetin nasıldı?
Elifeminask Kubra2503 Canm benm Allah anali babali buyutsun cok gecms olsn cok sevindm. Hayrli bir evlat olur insAllahh.
Meleks32 Kubra2503 burda okuyorum herkes ebeler yazıyor benim ilk doğumum da üstüme dogum anında kolunu bastıran temizlik görevlisi idi ebe başımda şöyle ıkın böyle ıkın diyor du 😁 gözünüz Aydın olsun sizinde sağlıkla büyütün inşallah
Wonderanne Kubra2503 Allah bağışlasın hayırlı olsun gözün aydın 🥰🌸 güzel uzun hayırlı bir ömrü olsun InsaAllah ♥️♥️
Asnneayca Kubra2503 öncelikle hayırlı olsun maşallaj size ☺️ çok merak ettiğim için bir şey var epidural isteyince ekstra ücreti mi oluyır acaba oluyorsa ne kadar ☺️
Kubra2503 Busraaaomerdmr o zaman en mantıklısı sezeryan çünkü doğumdan sonra da rahmin durumuna bakmak için elle muayene oluyorsunuz