Rumeysa_denizz Kızlar 39+3 haftalık hamileyim ve 5 dk önce tuvalete kalkmıştım söylemesi ayıp kahverengi kanımsı rengi sıvı geldi ve birazda sancılarım var 10 dkda vuran yaklaşık 1 dk süren sizce başlamış olabilirmi acaba 🙏
Esrayy Rumeysa_denizz günlerdir şu anı bekliyorum :/ inşallah geliyordur sağlıkla kolay doğum diliyorum
rapuz Rumeysa_denizz benim de nisanim geldi ama sanci falan hicbisi yok. beklemedeyim. Allah kurtarsin hepimizi insallah
Seygar Rumeysa_denizz sağlıkla ve bir nefeste gelsin inşallahh 🤲 benim de gecr 3 e hafif kanama gibi akıntım oldu sonra kahverengimsi şu an hafif sancılarm var doğum başlıyor mu bilemedim 39+1 iz
Esrayy Rumeysa_denizz amin inşallah şu an belime vuran hafif bi sancı var bi dakikadan fazla sürdü pozisyon değiştirdiğim halde gecmedi acaba yalancı sancı mı
Esrayy rapuz benim de hafif sancım var yalancı sancı mı gercek mi ayırt edemiyorum sadece belime vuruyor
Rumeysa_denizz Esrayy bi iki gündür belim agriyordu 3-4 gündür de akşamları 10-15 sn vuran sancılarım vardı ama emin ol bende suan sizin kadar acemiyim 🤷♀️
Esrayy Rumeysa_denizz ya cok hafif regl sancısı gibi bi dakikadan uzun sürüyor ama çözemiyorum heyecan yaptım şu an tecrübesizlik zorr
Rumeysa_denizz Seygar hadi insallah aynı şekilde benimde bir türlü çözülmüyor ama sancılarım nefes kesiyor 😂 Allah hepimize dayanma gücü versin
Seygar Rumeysa_denizz amin İnşallah saat 10 da kontrolüm var zaten inşallah o zamana kadar tam başlar da git gel yapmayız 🤲
cbmell Ben hala sancının belden giren ağrı mı yoksa bebek toparlanması mı olduğunu öğrenemedim. Hesaplanacak şey hangisi?
Rumeysa_denizz cbmell benim bebegim yaklaşık 1 haftadır cok sık toplanıyordu ama 3 gündür regl zamani olduğu gibi bel ağrısı cekiyordum ve sancı birden girdi 🤷♀️ Benimde tecrübem yok aslında
Rumeysa_denizz Wonderanne 8-10 dakika arasında geliyor düzenli bi şekilde 1 dk sürüyor ishal belirtisi var ve nişanım gelmeye devam ediyor ara ara 🤷♀️
Wonderanne Rumeysa_denizz doğum başlamış o zaman bebek sana doğal lavman yapıyor şanslısın hastanede lavman yapılmaz ne zaman gideceksin hastaneye