Gull2110 Minik95 evet mucize gibiydi önceki gece rüyamda gördüm ertesi gün uyandım ne alaka ya olamaz falan dedim elimde yalnızca 1 tane normal gebelik testi vardı erken olanlardan değil mümkün değil çıkmaz dedim anında silik çizgi gördüm Rabbim çok büyük 🥰
Rabia95 Minik95 benim sürekli vücut ısım yükseldi , sürekli çişim geldi🤭 3 gün sonra test yaptım pozitif çıktı ☺️
Yakamoz__gul Minik95 ikisindede ateş yükseliyor. Ama yumurtalama olduğunda ateş bir anda düşüyor. Hamilelikte düşmüyor. Hamilelikte yumurtlamadan daha yüksek oluyor. Benim yumurtlama günü 36,3 olurdu ateşim. Hamileyken 36,8 di
sukayhanacar Minik95 en iyi sonucu almak için sabah en geç 8 de yataktan dahi çıkmadan ateşi ölçmeden 3 saat öncesine kadar asla sıvı tüketmeden dil altı ölçmeniz gerekiyo. adet olmadan 1-2 gün önce veya adet gününüz ateşiniz düşer adet gününüz ve sonrasında ateşiniz düşmezse test yapın
sukayhanacar @sukayhanacar Minik95 ki ayaklarınızın da yere bile değmemesi gerekir gerçek ısınızı öğrenmek için. gün içinde ölçülen değerler doğru olmaz sabah ölçmeniz gerekir anlattığım şekilde
Yakamoz__gul Minik95 evet uyanıyorum yataktan kalkmadan ağızdan ölçüyordum. Ama hamileyken gün içinde de yüksek çıkıyor zaten. Değerlendirebilmen için genel ateş düzenini bilmelisin. Ben 35,9 du normalde
sukayhanacar Minik95 gerçek sonuç almak istiyosanız adet ilk günden itibaren diğer adet olacağınız ilk güne kadar aynı saatte ölçmeniz gerekir. yumurtlamanız olduğu gün aniden ateş ölçünüz düşer yumurtlama olduktan sonra yükselir ve adet gününe kdr yüksek kalır aklınızda olsun 🌸
gelsen571 Yakamoz__gul selamlar benimde normal ısım 35. Veya 35.3 ken 36 derece çkmaya başladı yüzümde avuç içlerimde ayak tabanlarmda yanma var adetime 9 gün var adet belirtisi de olamazmı bu durum gerci normalde olmuyordu 🙄