Aysegulum27_ Minik95 ovulasyon testi satın alıp öğrensene yumurtlama günün olup olmadığını .boş yere kafa yormazsın en azından bu tür şeylere .ben kullandım hamile kaldım hemen
Tugceecikk Minik95 ben hamileym vucudum hep sıcak ateşim var mı diye bakıyorm yok ama vücudm yanıyo çok değişik birşey :) ölçtüğümde 36.5 36.8 gibi genelde
Babies16 Minik95 yumurtlamadan sonra adete kadar ates yarim derece kadar yukselir. Adet gunu tekrar duser. Eger hamileysen doguma kadar dusmez
Aliay Canim yumurtlama gunu ates dusuyor bildigim kadariyla, gebelikte 36,7-37 arasi belirtidir. Benimde adetime 3 gun var ve atesim 36.9 devamli, ne dusuyo ne cikiyo. Hakkimizda hayirlisi 🙏
Tugceecikk Minik95 sadece vuct sıcaklığı ve sağ kasık ağrım vardı yumurtla sonrası 11. Gün adete 4 gün kala
NurEto Minik95 yumurtlama gününde vücut ısısı artar eğer adet olursan ısı düşer ısı düşmez ve adetin geçerse hamile olma ihtimali var
Esraksp Minik95 benim kokuydu.. daha test yapmamıştım 3-4 gün vardı. Her koluyu alıyodum🤣🤣🤣 eşim şaşırıyodu hayırdır gurmelik eğitimi mi almaya başladın dedi😂😂😂
Gull2110 Minik95 adetime 10 gün kala inanılmaz derecede vücut ısım yüksekti ateşim var gibiydi sürekli uyuyordum grip olmuş gibiydim adetime 9 gün kala hamile olduğumu öğrendim 🙂