SebixaMeriGkyildiz Pazartesi kürtaj mecburiymis Kalb görünseymis ama duyulmasaymis evet sans varmis gelicek haftalarda duymaya ama görünüstede Yok hicbirsey onaylandi ölü oldugu alinacak 😓yinede sagolun kizlar yardimlariniz icin
DilekAkkayaYksel SebixaMeriGkyildiz sakin uzulme vardir bir hayir dua et saglikla bir evlat icin nolur herkesinde dualari seninle burda bak hem burda ne kadar okuyoruz kurtaj olup dusuk yapip hemen tekrar hamile kalani canm
Lavininannesi SebixaMeriGkyildiz Allah yardımcın olsun vardır bundada bi hayr canım çok üzüldüm içim gitti 😭 sıra bende ptesi bende kontrole gitcem
Deletedmom47 SebixaMeriGkyildiz Biliyorum hic kolay birsey degil ama uzulmemeye calis. Biraz toparladiktan sonra yine yaparsiniz bebek. Insallah Allahim tez vakitte doldurur kucagini. Dun cok dua ettim sana icim sizladi ama bunda da bir hayir vardir canim guclu dur.
SebixaMeriGkyildiz Lavininannesi insallah sende Iyi sonuclar gelir güclü ol Iyi düsün Allah yar ve yardimcin olsun❤
SebixaMeriGkyildiz Deletedmom47 napalim kaderde varmis . Allah razi olsun güzelim sagol Allah ne muradin varsa versin Tez zamanda sag saglim kucagina almayi nasip etsin❤🤲🏽