Hatce06 SebixaMeriGkyildiz sakın kürtaj olma canım geç döllenme olabılir benım arkadasım 11.haftada duydu bebegi bekle istersen Başka doktorlara git ama kürtaj olma..
SebixaMeriGkyildiz Hatce06 Cok cok sagol bilgin icin mutlaka öyle yapacagim hissediyorum ölmedigini😞😓
Annemine SebixaMeriGkyildiz kusman yoksa bekle derim canm bnm bende ilk bebeğim kalp atışlarını duymuştum sonra kusmalarım başladı yeşile dönüktü bnmki sonra doktora gittim hem özel hem devlet kalbi durmuş. Kürtaj oldum. Arkadaşların dediği gibi geç döllenmede olabilir. Eğer seni rahatsız eden bişi yoksa biraz daha bekle derim.
Rsbm Allah yar ve yardımcın olsun inşallah Rabbim yüzüne gülsün inşallah hayirlisiyla inşallah size bağışlar bir gelişme falan olursa güzel haberlerini bekliyoruz 🤗
SebixaMeriGkyildiz Rsbm Cok cok tesekkür ederim hepiniz birbirinizden tatlisiniz sagolun mutlaka haber vericem yarin termindeki sonucu ❤
Sedagezer38 SebixaMeriGkyildiz bencede bekle çünkü 10 haftalıkken bile duyan var bildiklerim beklemekte fayda var..
Dilaam SebixaMeriGkyildiz Allah yardımcın olsun insAllah iyi düsünelim iyi olsun bol bol dua edelim ya düsünüyorum da eskiden ultrason mu varmıs ne bilcekler bebeğin kalbi atıyomu atmıyor mu rabbim her syin hayırlısını ve en güzelini nasip etsin insAllah güzel haberlerini bekliyoruz
SebixaMeriGkyildiz Dilaam Cok cok tesekkür ederim güzelim allah razi olsun Aynen umarim yaniltidir sirami bekliyorum gidecegim simdi dualariniz icin sagolun ❤❤❤❤
DilekAkkayaYksel SebixaMeriGkyildiz guzel sonuclar alirsin ins canm herkesin dualari seninle Rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin🙏🏻
Minnaksercecik SebixaMeriGkyildiz canım benim bir akrabanın da oldu 1 hafta bekledi oldu allahım yardım etsin
Ayselcnt SebixaMeriGkyildiz Canım başka bir doktora daha git ama çok bekleme bence.. Allah muhafaza sana bişey olmasın..Rabbim yardımcın olsun.. inşallah duyulur..
Sebnemm SebixaMeriGkyildiz ben 6. haftamda duydum kalpatışlarını ama doktorum bazı anne adayları geç duyabiliyor şanslısın demişti yani geçte duyulabiliyomuş moralini yüksek tut iradeli ol bekle derim canım
SebixaMeriGkyildiz Yok simdi ciktim doktorumdan yine Kalb atisi Yok bu %99.9 ya özürlü ya ölü dedi 😓😭😭😭😭
Annemine SebixaMeriGkyildiz 😞 üzülme canm benm Rabbim kaldıramicamız yükü vermez. Vardır herşeyde hayır. Birini veren diğerinide verir.