Nurten SenaBilgin 12+5 te ikili testte doktorumuz erken dedi şuan 14+5 olduk 2 hafta sonra kontrolüm var o zaman inşallah belli olur 🙄😒🤦♀️
Ikinciyibekliyorum SenaBilgin 15+2de öğrendik kizim olacak insallah. Bir kizim vardi bir tane daha ❣👌🙏🙏
AycanFb SenaBilgin 14.haftamda gittim erkek dedi 16.haftamda da gittiğimde yine erkek dedi 😍 Alkah kısmet ederse 13 Eylül doğumumuz gözüküyor.
Bbilgen Nurten ya bende 12. Haftada sordum erken dedi şimdi 15.haftadayım haftaya cuma gidecem çatlıyorum meraktan 🤔😐
[silindi] 12 ve 13 çok erken değil mi ben gitmiştim 12haftalıkken daha erken demişti net birşey söyleyemem dedi doktor şu an 16haftalık bende bu aralar gideceğim inşallah ☺
Kizimicin Ben de eylül annesiyim Allah izin verirse . 22 eylül görünüyor son adet tarihine göre. Dr. %70 kız dedi bakalım hayirlisi
Kizimicin SenaBilgin benimki ultrasonda biraz geriden geliyor doğum tarihini etkiler mi acaba . Yoksa en son adet tarihine göre mi dogar
SenaBilgin Kizimicin benimde değişiyo canım doktor 1 hafta ileriden söylüyo bana bilemedim bende bence son adet tarihimize göredir
Mystery89 AycanFb mrblar benimde muhtemel doğum tarihm 13eylül bende erkek çocuk bekliyorum inş sağlıkla alırox kucagımıza🙏🏻