Sirinimm Eytu12 ne biçim konuşuyosun sen ya kadının derdi kendine yeter ne demesini bekliyosun pozitifleride eve gönderiyorlar kadın kendisimi kaçmış ona çemkiriyosun
Zeze84 Nehirr88k Bence yine de bırakma kendini olumlu düşün, bebeklere genelde hiçbir şey olmuyormuş ve hatta onlar anneyi koruyorlarmış. Ayrıca sen Türkiye’desin ilaç, tedavi vesaire bunlara ulaşabiliyorsun, geçip gidecek bir süre sonra inşallah 🤲🏻
Hicran20 esra_61 Ben de atlattim 1 ay once 26 haftalikken insallah sende atlatırsın cabucak Allah sifa versin
Gllkk Hicran20 gecmis olsun canm dr un bisey soyledimi bebegine gecmemis demi bu virus her sey yolunda ben cok korkuyorum
Kanatlarimvarruhumda Hicran20 hicran hanım geçmiş olsun. İlaç kullandınız mı. Hastahane de mi tedavi gördünüz?
Zeze84 byzatrn Teşekkürler, bu henüz tam olarak bilinmiyor maalesef. Vücut antikor oluşturduysa en azından belli bir süre koruduğu biliniyor ama bu süre ne kadar bir süreyi kapsıyor bu bilinmiyor. Ayrıca virüsün mutasyona uğraması durumunda o antikorun da bir faydası olmuyor çünkü tamamen yeni bir virüsle karşı karşıya kalmış oluyoruz
Slnbsr DlstM eğer çok ağır değilseniz eve yolluyolar. Evde geçririyosunuz ve her gün gelip ateş ölçlüyolar ağır durumdaysanız yatış yapılıyor
Kanatlarimvarruhumda Eylul_ pozitif olan her vaka hastahanede tedavi görmüyor… çoğu evde karantina da geçiriyor.. Ancak hamile olması sebebiyle duruma bende çok şaşırdım.
Hicran20 Kanatlarimvarruhumda hayir oksijen disinda ve agri kesici disinda tedavi yok almanyada,yogun bakimlik bi durum yoksa evde geciriliyor
MeryemUras Anurtrn20 her ilde aynı şeyler uygulanmıyor demekki benim yaşadığım bölgede de berberlere test yapıldı kontrol amaçlı ve herkes evinde sonucunu öğrendi pozitif çıkarsa biz sizi buluruz dendi kız neden yalan söylesinki durup dururken herkes aynı hassasiyeti göstermiyor sanırım neyazıkkı böyle olaylar çok var duyuyorz
Nerminyyccnn Gunes_ yanılma payı var. Eşimin halasının oğlu vanda kadın doğum uzmanı mardine ailesini ziyaret etmeye gelince asistanı arıyo ve bi hastasının pozitif çıktığını kendininde yaptırması gerektiğini söylüyor mardin devlet hastanesinde testi pozitif çıktı ardından tekrar vana döndü ve testini orda tekrar yaptırdı ordada nagatif çıktı
Blackpink Funda6034 esra_61 benimde esimde cikti. Benimde sadece bogaz agrim vardi. Hala da var. Test yaptirdim negatif cikti. Tek bogaz agrisina test yapilmiyor. Bana ates sıtma bunlarida isretleyeyimde bakilsin yoksa bakilmaz dediler bende tamam dedim. Ama illet bisey o test. Once girtlagima soktu sonra burnumun iki deligine sonuna kadar. Dayanamadim agladim cok acidi çünkü. Allaha sukur biseyim bogaz agrimda disim apse yapmis ondan sebep. Ama yinede izole ediyorum kendimi.
Zuleyha_kok16 Eylul_ ben sizin gibi düşünmüyorum karşı komşumun eşininde pozitif çıkmıştı 3-4 sonra eve gönderdiler sizden daha kötü hastalar var diyipte ilaç verdiler 14 gün evden çıkmayın dediler birtek 14 gün sonra tekrar hastaneye gitti ve test yapmışlardı geçtiğini söyledi
Deletedmom54 esra_61 testiniz pozitifse sizi gelip evden almalılardı, evde karantina verdiklerine göre başka bir durum da olmalı Çok geçmiş olsun
CananPasa esra_61 hiç canını sıkma kuzum benimde testim pozitif çıkmıştı sadece 5 gün hastanede yattım şuan çok iyiyim Allaha Şükür ki bebeğiminde sağlığı çok iyi korkma sen😊