Nehirr88k Merhaba bana da bulaştı bu virüs ve evde atlattım çok şükür. Eğer nefes almada sıkıntın yoksa, ateşin 37.5 üzerinde değilse, aşırı öksürüğün yoksa endişelenme derim ben, çünkü biz psikoloji olarak ne kadar sağlam olursak o kadar kolay atlatıyoruz ama tabi zaman alıyor. Ben yurtdışında yaşıyorum, burada test de yapmıyorlardı hastaneye de kabul etmiyorlardı, eşimden bulaştı bana, 37 derece civarlarında ateşim vardı, koku alamadım kulaklarım tıkandı, boğazım ağrıyordu. Ve belirtilerin tamamen kaybolması 5 haftadan fazla bir zaman aldı. Evde neler yaptığıma gelecek olursak, bol bol ballı limonlu ılık su içtim içine taze zencefil katarak, sarımsak yedim yani bayağı bildiğin çiğnedim, çok işe yaradı ama tansiyonu düşürüyor dikkat etmen lazım. Bir de tuzlu su ile hep burnumun içini ve kulağım ile içini yıkayıp akıttım bu çok yardımcı oldu bana. Ayrıca biz hamilelere verilen d vitaminleri var ya bence o bana çok yardımcı oldu. Kolay değil atlatmak ama imkansız da değil. Ayrıca doktorlar çocuğa geçmediğini söylüyor, yani güçlü ol psikolojisini sağlam tut ve bol bol dinlen