Elifveoglu park beşikte craft’ın calipso elite modeli harika ben alsaydım onu alacaktım ebebekte 550liraydı hatta. Başka alacaksanızda kanz markayı önermem kullanan herkes yırtıldı yorumu yapmıştı..
Park Beşik
1PrensAnnesi kanz da bakıyodum iyi oldu söylemeniz şu an e bebekte indirimde baby&plus marka bi ürün var 700den 350ye inmiş bi bakmayı düşünüyorum
1PrensAnnesi dediğiniz model de sitede mevcut 550tl hala
Elifveoglu kanzı boşverin ☺ Baby&plus ı da internetten araştırın derim sonuçta bebiş yatacak kötü bi ürün olmasn
Elifveoglu baya iyi bi model kullanıcılarda pek memnundu
E bebekten aldım markasını bilmiyorum 450 tl almıştım ben ikinci bebegımk büyütecegım kısmetse çok memnunum 👍🙂
1PrensAnnesi yorumlar güzel o üründe de ikisini karşılaştırarak araştırayım bi 🤗
Elifveoglu evet en doğrusu en güzeli olsun minişe inş 💕
1PrensAnnesi hepimizinkine inşallah sağlıkla 😍
Elifveoglu
İlk bebeğim de kraft aldık oğlum 4 yaşına kadar yattı.bir yaşındaki kızım yatıyor şimdi. Yeni almış gibi hala. Üçüncü bebeğimiz geliyor kısmetse mecburen bir park yatak daha aldık. E bebekten baby& plus lüx park yatak aldık cibinlikli. Kurduk odalarına çok beğendim. Kraft gibi o da. İkisini de tavsiye ederim🤗
GlsmSomer anladım canım ikisi de indirimde şu an ama kraft daha iyi geldi bana bakalım hayırlısı 🤗😍
- Düzenlendi
Kız bebek için en güzeli crystal baby oyun parkı yazın googla 5.siradaki pembe cibinlikli ben aldım hem görsel hem kullanış 👍🏿 330tl