Susamvemom Polyana140219 ne güzel canım saglıkla al kucağına 🙏🏻 Benım kurtajdan sonra 4 aya girdik hala olmadı hıc korunmadıkk 😔
Polyana140219 Susamvemom neyden dolayı kürtaj Olmuştun canım , yumurtlama günlerini takip ediyor musun
Susamvemom Polyana140219 kan pıhtılaşması cıktı malesef canm 2 ay öylesıne denedık stressız ıstemeden ama olmadı smdı 2 ay da takıp yaparak denedım yne olmadı zamanı degıl demekkı hayırlısı ınsallah cok uzun zaman sürmez 🙏🏻
Polyana140219 Susamvemom inşAllah nasip olur rahat bırak kendini biliyorum cok istersin illaki özellikle kayıptan sonra insan daha cok istiyor ama Allahım nasip eder inşAllah 🍒
Selimerve Polyana140219 cok şaşırdım Allah rızkını versın ınşallah ama kurtajdan sonra keşke bekleseydınız bıraz rahmınız toplansaydı ama olan olmuş hakkında hayırlısı olsun ınşallah 😊kac haftalıkmış pekı
Tubasim Polyana140219 maşallah hayırlı olsun canım çok sevindim, ben boş gebelikten sonra bir buçuk sene hamile kalamadım aşılama yaptırdık ancak o şekilde hamile kalabildim. Sağ Salim gelsin bebişlerimiz insallah 💕