Emrine Burcuhsn .yedinci haftadayım daha ama karnım şiş elbiselerim olmuyor kilomda aynı🤔 daha çok başındayım anlamadm bişey
Haticeakks Burcuhsn peki ya şişmiş yanaklarla da güzel miyimdir :D 55 kilodan 72 ye çıktım desem yinede güzel miyim :D
Burcuhsn Haticeakks aman canım sıkıntına bak bebeğini emzirirsen kalmaz zayıflarsın yine de güzelsin sıkma canını 😍 benim göbüş yok ama ayaklar eller ve yüz şiş durumda
Burcuhsn Dmngty 1serapguneyli Maşallah canım sizlerin göbüşler erken çıkmış sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😍 Duygu_ikra51 Benim de mi öyle olacak acaba canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah 😍
fosforlukalem Burcuhsn zorlanıyorum tabii ki. Özellikle uyurken sağdan sola dönerken çok zor oluyor 😅 Bir de ütü yapmak zorlaştı. Bütün buhar direkt göbeğime geliyor
Burcuhsn akovalardan maşallah canım daha da büyür önümüzdeki haftalar da lizge bir yere çarpacak kadar var mı ki canım
Fatma8988 Burcuhsn 22 de hafif belli oldu suan 25 haftalıgım hala hamile göbeğim yok zaten dar giyinen bi insan değilim hala kimse anlamıyor:)
lizge Burcuhsn 12+3 rahat bir elbise giysem belli oluyor bıyere carpınca ağrıyor. Sabah kalkınca birazcık var akşama kadar baya çıkıyor çok sert bide ya
Busbus2684 Haticeakks merhabalar, bende 21 haftalık hamileyim, biraz ayakta durayım hemen karnım Top gibi oluyo, bebek toplanıyo mu acaba