Melisilaydasolmaz Aydan sonra çıktı birazcıkkk şuan 7. Ayın içerisindeyim ama hala küçücük bebeğimin kilosunun iyi olmasına rağmen.. iç karnım genişmiş
Burcuhsn Yenianne_ öyle tabi ki canım sağlıklı olsunlar öncelikle ama biraz da göbüş olsa güzel olurdu 😍
Burcuhsn Yenianne_ kilosu iyi keyfi yerinde canım bende göbüş yok kaynanam bir defasında bebek bunun neresinde diye eltime söylüyordu bende iç karnım geniş ondan demiştim hala yok ikinci bir atağa geçmesin diye azda olsa biraz göbüş olsun istiyorum
Tgb2310 Burcuhsn bnm ikiz olmasına rağmen 5.ay bitince pıt die beliriverdi 7.ayda ise herkes doğum ne zaman ddi😅😅😂şimdi 8.ayımızdayız her akşam patlayacam die korkmuyor değilim😅
Haticeakks Burcuhsn benimde ilk gebeliğim evet hissettirir belki göbeğin birden çıkar bilinmez ayağa kalkana kadar sağa tutun sola tutun panda gibi yuvarlaniyorum ayakta dursam karnım taş kesiliyor
Busbus2684 Haticeakks merhabalar, bende 21 haftalık hamileyim, biraz ayakta durayım hemen karnım Top gibi oluyo, bebek toplanıyo mu acaba
fosforlukalem Burcuhsn zorlanıyorum tabii ki. Özellikle uyurken sağdan sola dönerken çok zor oluyor 😅 Bir de ütü yapmak zorlaştı. Bütün buhar direkt göbeğime geliyor
Haticeakks Burcuhsn peki ya şişmiş yanaklarla da güzel miyimdir :D 55 kilodan 72 ye çıktım desem yinede güzel miyim :D