Tgbanne Dorothy benim adet 12 nisan , belki adet günü negatif cıkabilir , ben hep yumurtlamayı kacırıyordum , bu ay ovulasyon yaptım yakaladm yumurtlamayı , gec yumurtluyomuşum , takvim uygulaması yanlıs gösteriyo yani
zynb_ozkn minyonanne en son 1 martta adet oldum normalde 28 günde bir olurum 4 gündür adetim geçiktiği için test yaptım bu sabah erkenden ama sonuç negatif🤦♀️
Tgbanne zynb_ozkn gec yumurtladıysan mesela adete 3-4 gün kala filan , ee bunun döllenmesi 6-10 gün arası zaten . 15.günde normal idrar testtinde cıkıyor
Tgbanne zynb_ozkn sıkıntı yapma cnm bnm , hamilelik belirtisinin en önemlisi adet gecikmesi , bebiş yolda olabilir dikkat 🤓🥚🐣
Mgmg Lilla Hala olamadm. Normalde 2 gun kahverengi leke baslar oyle sokulurdum hic bi tik yok ama testte tamamen negatif öluyrm bel agrisindan olicm herhalde ama bakalm sende olunca yaz
Lilla Mgmg hala olmadım arada olacakmışım gibi ağrılarım oluyor ama olmuyorum da. Yarın sabah 1 test daha yapsam mı acaba bilemedim ki. 😕
Bayanpimpirik minyonanne 10u yumurtlama dönemi bekiyorum🤭ilk deneyim inşallah sorunsuz nisan sonu güzel haberler alırım🙏