Merveikratanem minyonanne buradakilerin çoğu o hamile kalmak için uğraşanlar seninki istenilen bir gebelik yorumlar hep yumurta çatlatma iğnesi olanlar ondan yazdım ben yanlış anlama rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin evladına hayırlı ömürler nasip etsin
Dorothy Tgbanne canim evelsi gun pozitif testi gordum. Dun T cizgisi biraz siliklesti. Bugun tekrar pozitif 🙈 anlamadim ben de tam hangi gun.
Mgmg Lilla Hala olamadm. Normalde 2 gun kahverengi leke baslar oyle sokulurdum hic bi tik yok ama testte tamamen negatif öluyrm bel agrisindan olicm herhalde ama bakalm sende olunca yaz
Uzm-Nurse Tgbanne benim bugün çatlatma iğnesi vuralı 7 gün oldu ama çatladı mı diye baktırmadım ? Şimdi baktırsam geç mi olur
Tgbanne Uzm-Nurse ovulasyon testi varya , orda kopkoyu iki çizgi gördüm , iki gün boyunca , 3.gün ise t siliklesmişti , yani çatlama anlamına geliyomus , ovulasyon testin varsa ondan da anlayabilirsin
Tgbanne Dorothy benim adet 12 nisan , belki adet günü negatif cıkabilir , ben hep yumurtlamayı kacırıyordum , bu ay ovulasyon yaptım yakaladm yumurtlamayı , gec yumurtluyomuşum , takvim uygulaması yanlıs gösteriyo yani