buglembebek Senaselimefendigil bizim son 7 bakalım nasıl olacak normal düşünüyorum. Hayırlısıyla bi doğsada eve getirsemm.
Akdenizbebisi Gulcinkaya Eray hocanın arkadaşı Aytaç bey birbirleriyle itibart halinle diye ikisine mecbur gidiyorum 🤷🏻♀️ Riskli gebelik 😓 30. Haftamdan itibaren sorunlar çıkmaya başladı 🤷🏻♀️
Aysedgrlikrkmz Akdenizbebisi muayene ücretleri doğum ücretleri ne biliyor musunuz Bu arda kazasız belasız sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah 🤲🏼
Sedossss bahçelievler medicalpark 2. kademe bi hastane yuksek ıhtımalle pandemı hastanesı ama bebeğimde buyuk bır kalp anomalısı var orda pedıatrık kalp var bu yuzden orda yapmam lazım eger pandemı olursa acımnadem olabılır ikinci secenek
elenn Sedossss ya evet bende ordaki doktora gidiyorum gönül hocaya cokta tedirginim cok vaka var mı acaba hiç bilginiz var mı 33 haftalığım siz kaç haftalıksınız bu arada cok geçmiş olsun
Zehramomm Zehralp medicalpark florya nurgül ulusoy seval zeren medicalpark bahçelievler irina ergül öneririm
Akdenizbebisi nurcakir58 bende sorunlar 2 haftadır çıktı sorunlar çıkınca doktorum gönderdi ilk defa Cumartesi günü gittim 300 TL muanesi karnımı baya çekiştirdi kızımı hatta nasıl sinirlendirdiyse ultrason cihazını takip edip tekme atıyordu 😅 ama beni bayaaa sakinleştirdi doktor 1 haftada 4 doktordan ağlayıp çıktım o beni sakinleştirdi mutlu bir şekilde çıktım sorunların olduğunu biliyorum ama içim rahat bir şekilde çıktım 🤷🏻♀️
nurcakir58 Akdenizbebisi çok duydum şimdi bende gitmen lazım iki hafta sonra doktora riskliyim renkliye girmem lazım genelde prof istiyorum bu doktoru çok merak ettim çok duydum ismini 15 haftadsyim
Babyone nurellaam bnde orada olucm inşaallah doktrun kım bnm sevıl hanm sankı bu olaylardan cok korkuyo gbı geldı bı gvensxlık vrdı bılemıyrm guclu grmedm kndsnı
nurellaam Babyone benim Ozlem Aras. Nasıl kendine mi güvenmiyor. En son ne zaman gittiniz haftaniz kaç
Nevink Akdenizbebisi eray beyin sezeryan dogum fiyatlariyoa ilgili bilginiz var mi?Birde ben kendisini instagramdan takip ediyorum cok sempatik gorunuyor gercektede oylemi memnunmusunuz?
Akdenizbebisi Nevink biraz sessiz konuşuyor ama inceliyor baya diger doktorlar başı aşagıya yüzünü göremeyiz dedi Medikalpark hastanesinde bu doktor sürekli renkli gösterdi bebişimin yüzünü sürekli görüyorum 33+2 yim şuan cuma günü kontrolüm 🤭 kontrol ücreti 80 TL https://imgyukle.com/i/J3FtK6 Doğum ücreti bu şekilde arkadaşım doğum yaptı sezeryan 2.300 almış ama ondan 🤷🏻♀️
Esrakurukuz Nevink merhaba gerçekten öyle bir doktor çok sıcak samimi Babacan ikizlerimle kontrollerimi yapıyor ben ikizler için 2700 fiyat aldım tek gebelik daha uygundur
Zehramomm ozelecem biliyorum ama ona gitmedim hiç seval hanıma gidiyodum doğum yaptığı için nurgül hanıma devam ettim
Burcu821287 ozelecem ben de medical park florya ya gidiyorum. Hediye dağdevirene. Banu hanımı duydum iyi bir doktor ama tüp bebek gibi şeyler için daha cok muş giden. Ve pek müsait olamıyormuş. Yoğunmuş çok. O yüzden tercih etmedim ben.