Ozgebas0661 cnnkmrc bende esenler güney Hastanesi’ne gidiyorum ama doktoru değiştirmek istiyorum doktor isminizi öğrene bilir miyim ?
Srzrk EbruCnr Ümraniye afiyet hastanesinde 2 tane hemşire covid 19 olmuş diye bir duyum aldım. Sanırım corona hastalarına bakıyorlar. Bilginiz olsun istedim
Nazife- miine cüneyt bey var ona gidiyorum canım cihan polikinlik te kendisi dogumu bölgede yaptırıyor cok memnum arkadaslarım dogum yaptı memnunlar
Pelinnn5353 nurellaam ozel hastane sanirim orasi siz memnunmusunuz. Normal dogum yada sezeryan ne kadar bide dogum parasi haricinde baska birsey odeniyor mu?
Babyone nurellaam bnde orada olucm inşaallah doktrun kım bnm sevıl hanm sankı bu olaylardan cok korkuyo gbı geldı bı gvensxlık vrdı bılemıyrm guclu grmedm kndsnı
Esiamiram nurellaam bnde ilk dogumumu orda yapmıştım. Ikinci dogumum belli dgl durumlardan ötürü ücret ne kadar bilginiz varmi😊
semdem1 Zehralp Merhaba medipol mega da yapacağım inşallah doğumumu şuan 27. Haftadayız, hastanenin 1 binası pandemi olmuş ama ana binayı etkilemiyor giriş çıkışları ayrı o yüzden gönlüm rahatt 😊
Berii_ semdem1 iyi akşamlar, hangi bina Pandemi acaba ? Ben 1 Aydır kontrole gidemedim korktuğum için ?
yft semdem1 merhaba son zamanlarda gittiniz mi hastaneye ben şu an 24+5 im şeker yüklemesi için gitmem gerekiyor ama biraz tedirginim
MelikeAkin semdem1 zaten siz 39.haftaya gelene kadar bebek dogana kadar bu seyler muhtemelen ortadan kalkar
Aysema Zehralp Emsey Hospital. Şu durumda salgın her yerde var. Düşünmemek elde deĝil. Allah hepimizin yardımcısı olsun🙏
Kbracnkymz Aysglengn canım ben de istanbul olanda inşallah ama şişlide doğum yapılmıyor gayrettepe ya da istanbul florencete oluyor diye biliyorum. Pandemi Hastanesi oldu diye biliyorum şişli. Bilgin var mıydı?
Aysglengn Kbracnkymz evet canım bilgim var, ön binada olacağız Allah’ın izniyle şişli bina pandemi oldu, muayeneyi orada alıyor doktor ama doğumu ön binada İstanbul florans da olacağız inşallah bugün yarın bekliyoruz bakalım
Akdenizbebisi Zehralp benim bu 5. Ve son doktorum Yaman cerrahi tıp merkezinde doğum yapıcam 33+2 yim şuan tıp merkezi olduğu için corona hastalarını ilerleyen süreçlerde de kabul etmicekler 🤷🏻♀️ 2 doktor beni takip ediyor 1. Yaman cerrahi tıp merkezi = Eray balcan hastanem Halkalı Acıbadem= perinatoloji Aytaç Yüksel
Gulcinkaya Akdenizbebisi Eray hoca çok tatlı uzak olmasa kesinlikle onuda tercih edebilirdim instagram dan takip halindeyim. Aytaç hocaya detaylı ultrason a gitmiştim fakat sessiz sakin işini yapıp kenara çekilen biri yani nasıl desem beklentimi çok karşılamadı ama doktorluğu iyidir ona birşey diyemem .
Nevink Akdenizbebisi eray beyin sezeryan dogum fiyatlariyoa ilgili bilginiz var mi?Birde ben kendisini instagramdan takip ediyorum cok sempatik gorunuyor gercektede oylemi memnunmusunuz?
Akdenizbebisi Gulcinkaya Eray hocanın arkadaşı Aytaç bey birbirleriyle itibart halinle diye ikisine mecbur gidiyorum 🤷🏻♀️ Riskli gebelik 😓 30. Haftamdan itibaren sorunlar çıkmaya başladı 🤷🏻♀️