elftprak meraba anneler7 haftalik hamileyim vebirazönce kahverengi akintim oldu kann degildi ve sadece peceteyle sildigimde anladim, kotu bisey midir sizce
Buse3412 elftprak bende de olmuştu kolunu yükseğe kaldırma ağır kaldırma dikkatli ol bidaha gelirse doktorunu ara korkma Allahın izniyle birşey olmaz
Merbe61 elftprak o haftalarda bende yaşadım bol dinlenme ve fıtıl verdi bebeğim iyi şuan 23haftalik oldum ama yine başladı bı sebep bulamıyorlar geliyor yani
Seda_unsal elftprak canım bende 7 haftalık hamileyken önce kahverengi sonra yumurta kadar kırmızı lekem gelmıstı doktora gıttım yerlesme kanaması oldugunu söledi bana suan 26 haftalık hamıleyım çok şükür seninde öyle olabılır yınede bolca dinlen bişey yapma
RabiaMG elftprak gecmis olsun canim doktor bugun ilaci verirken ne dedi ki sana progestan bende kullaniyorum suan
Belinay_AliEge Böyle bi durum yaşamadım bilmiyorum canım ama ağrın sancin var mı genelde hep yerleşme kanaması derler duymuşsundur. Inşallah kötü bişey diildir 🤲🏻
Belinay_AliEge Kendini yoracak bişey yapma uzan dinlen ve her uzandığında ayağının altına yastık koy 🙏🏻
Buse3412 elftprak onu kullan dediğimi yap kuzum ağır kaldırma kolunu yükseğe kaldırma bişey olmaz bizim kızlarda kullandı şimdi 28 29 haftalıklar♥️
elftprak Buse3412 ımsAllah ya korkuyorum hafıf pembemsiye döndü cünkü bi sorabilir misin normal mi , 3-4 ay önce kimyasal gebelik yasamıstım onun kanı falanmıdır acaba diye düşündüm
Seda_unsal elftprak parça olup olmadıgını doktorlarda soruyo kanama durumlarında sıvı halde gelmesi bazen sorun teşkil etmıyor ama parçaya pek sıcak bakmıyolar dye bılıyorum senin parça halındemı oluyor ?
RabiaMG elftprak anladm canm riskin var dinlen yorma kendi falan bisey dedi mi yada yerlesme kanamasi mi dedi gerci yerlesmede progestan verilir mi bilmiyorum ama