SevdaTrkl Haftada 1861 gramdı ☺️ Ve daha dönmemişti şuan 34 haftalık olduk haftaya randevum var inşallah dönmüştür 😕
muhendis08 rkykaraa 31+2 de gittim 2048 gram 44 cm di. Doğum pozisyonu almış mi diye sormaya Fırsatım olmadı açıkçası. Doktor acele bir şekilde baktı sorun görmeyince rahatladım ben de. Malum virüs yüzünden ne kadar az dursak hastanede o kadar iyi
Sibelgokhan muhendis08 2048 mi 🙄 maşallah, aynı haftadayiz benim bebeğinde 1500 kilo 38 cm kötü muki🙄
muhendis08 Sibelgokhan bilmiyorum İnan ki🤔 ama şöyle söyliyim ben zaten uzun boylu yapılı bir kadınım. Annem beni 6100 gram doğurmuş ☺️☺️Genetik olabilir dedi doktor. Tabii inşallah benim kadar doğmaz bebeğim çünkü normal doğurmak istiyorum. 10 gün önde gidiyormuş sadece.
pnremr hafta sonlariydi en son gittigimde 1800kusurdu haftasiyla uyumlu demisti dr. boyida 41cm idi. Ama ben hic kilo almamistim gecen ay bu ay icin kilo almn gerekiyor yemen gerekiyor falan demisti suan 34. haftanin icindeyim. Kac kilo oldu merak ediyorum
Melekkannesi rkykaraa 30+1 de yani pazartesi gittim hersey iyi. normal doğum pozisyonunda. 1867 gram 40 cm melek kızım😍
Kulahci Yagmurtan allah ne verdiyse 😋 ya aslında öyle yememe dikkat etmem. Süt yoğurt pek yemem. Oğlumda çok dikkat ediyodum mesela ondada gerilik vardı 2400 doğmuştu.
Seyma_Eren Bugün gittim 32 haftalığız 1900 dedi doktorumuz boyunu söylemedi. Benimki 29. haftada doğum posizyonunu almıştı☺️
Kbrmrt57 Yasminsel bende gittiğimde 1778 gr 1 hafta geriden olduğunu söyledi dr size böyle bir şey söyledi mi acaba
Sibelgokhan Yasminsel doktor bana kilosunun iyi olduğunu söyledi ancak buradakileri okuyunca az geldi bana ne bilimm,tedirgin oldum👶
Ozlem_41112 rkykaraa benimkide 33+2 1982 gram bana az geldi ama doktor normal dedi minyon tipli oğluşum doğum pozisyonunu almış mı sormadım unuttum 😊
Ummeer rkykaraa daha dün gittim canım kontrole doğum pozisyonuyla ilgili bişey demedi 31+6 kilosu 1804 gr dedi 🤗