Çok üzgünüm😔 buraya bende minigimi kucagima aldim surda dogum yaptim su kadar kiloyla dogdu demeyi cok isterdim hangi kadin anne olmayi bu duygulari yasamayi istemezki dun kanama ve leke icin post acmistim hatirlayanlar vardir ne guzel dualar ettiniz hep iyi seyler soylediniz allah hepinizden razi olsun ama nasipten öte yol gercekten yokmus iki gundur adet kanamasi gibi asiri kanamam vardi kan uyusmazligida vardi ama doktorlar kesende var yolk keseside var kesede kanama yok deyip progestan yazip dinlenmemi soyledi az once evde oyle bir sancim tuttuki lavaboya gidene kadar halılara kan damladi bacaklarimdan kocaman bi parca dusurdum peceteye aldim o an anladim kaybettigimi ama emin olmak istiyo insan esimle acile geldik dusuk yapmisim kese kaybolmus kalan parcalarinida aldilar icimden simdi kaldim tek basima icimden kocaman bi dunya yok oldu sanki ve o an dedimki allahim dusmanim dahi olsa sen hicbi kadina bu duyguyu yasatipda sonunu boyle gozuyasli bitirme simdi tek duam hepinize bu rabbim evlatlarinizi saglikli dunyaya getirmeyi nasip etsin banada dua edin kolay atlatiyim bu sureci🙏😔😔😭