Glsmumul Yavrucugum bazen bende acıktigim için yemeğe basliyorum ama aynı sekilde iki lokmada doymus gibi olup yemegi birakiyorum
Yavrucugum Glsmumul yarin kontrolum var insallah sorucam yani ben bu haftalarda hamilelerin doyma hislerini kaybeder normalde bu nasil.hamjlelik diyorum 😏
ArslanHavva Glsmumul ay ne güzel ya o iştahsızlık birazda bana gelse keşke hem çok yiyorum hemde çabuk acıkıyorum allh sonumu hayır etsin 😊
nurkara ArslanHavva ahahah bnde senin gbiyim bı iştah bı iştah anlatamam, hiç doymuyorum sanki.. Tek benmi boyleyim diye skinti yapıyordum 😅
Glsmumul SevdeKoGeben kaç kilosu canım benim ki de 5 gün geride biraz. Arttırmaya çalışıyorum iki haftadır akşamları zorluyo beni
Busranrunal Glsmumul ben daha 20 yim ama karnım 30 gibi valla ikiz olduğundan mi bilemem ama bende ye.ek yiyemiyorum 😭😭
matruskaa Glsmumul bende 32.haftadayım iştah azalması var sanıyordum demekki miğdeyr baskı oluyomus 😂 azcık şeyle doyup geri hemen acıkıyorum ama
Aysegull Glsmumul Aynen bende öyleyim canım zaten karnım çok sert yemekte yiyince hiç oturup kalkamaz oluyorum artık 37 haftalığım yemek yemek istemiyorum artikkkk😊