Kızlar ikinci hamileliğim ilk hamileliğindede içmiştim bundada içiyorum Nasıl bırakacağım bilmiyorum çok kafama takıyorum .. ☹
Sigara
Handeaslan39 ilk hamileliğim eşim aldırmıyor ama illaki günde 1 tane içiyorum olmuyor yani
Nese bende görmeden içiyorum bırakamıyorum kafayı yiyecegım yani
Günde kaç tane içiyorsunuz kızlar
Handeaslan39 içindede midem bulanıyor ama yinede vazgeçmiyorum ya nolcak böyle
Damla________ 1 2 tane oluyor ama bitirmiyorum sonuna doğru atıyorum
Nese iyi yine ben 5 tane içiyorum heralde
Nese beynimde öyle
Damla________ bende 5 6 buluyor ☹☹
[bilinmeyen] valla çok üzülüyorum ama bırakamıyorum
bende sigara içiyordum ama hemen bıraktım öğrenir öğrenmez bunu beyinde bitirmek lazım
Sevtap nasıl bıraktınız acaba ? Hiç çanınız istemiyor mu hani bir çözümü varsa bizde deneyelim ☹
Handeaslan39 kendine söz ver önce. Sonra önem listesindeki sıralamada bebeğin mi önde sigara mı? Eğer bebeğim dersen onun iyiliği için herşeyi yapman lazım. Eğer çalışıyorsan iş yerine şakın sigara götürme. Birinden istemekte çok ayıp ve seni kınarlar. Eğer ki evdeysen sürekli sabahları geç uyan kalkınca limonlu su iç sigara aklına geldikçe sakız çiğne ve patlıcanlı yemekler ye patlıcanda nikotin türevi var bu aşamada seni rahatlatır ve inşallah bırakırsın
Sevtap mutlaka deneyeceğim mutlaka çok teşekkür ederım kendimi durduracağım inşallah yoksa böyle olmayacak ☹
Handeaslan39 yaparsın kuzu yaparsın dene bence. Ve sakın pes etme
Sevtap yapacağım her içtiğimde çok kötü oluyorum üzülüyorum bir sekılde bırakacağım
Benimde başımın belası kızlar yardımcı olun lütfen her içtiğimde vicdan yapıyorum ama lanet olasıca şeyi bırakamıyorum ilk gebeliğim ve bugüne kadar sigarayı bırakmayı hiç düşünmemiştim yapabildiğim tek şey şu ki gebe kalmadan önce günde 1 paket içerdim artık onu yapmıyorum ama hala içmeye devam ediyorum sonuçta sigaranın bebeğime verdiği zararları okudukça bu son artık diyorum ama tekrar yakıyorum ne olursunuz bırakanlar yardımcı olsunlar.. 😕
Handeaslan39 büyük vicdan ama irade YÖK bacım
Hamile kalmadan önce cok denedim bırakamamıştım, hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım benim 5 dakikalık zevkim için neden bebeğim zarar görsün vicdanen hiç rahat edemez insan bence isteyen herkes bırakabilir helede evladı için
Vitaminimm Canım İnan çok samimi söylüyorum ben son zamanlarda 1.5-2 paket içiyordum ve 16 senedir sigara içen bir insanım eşim bırakmam için her yolu denedi ya beni bırak ya sigarayı dedi sigarayı bırakamam dedim. Ya sen bırakacaksın ya ben başlıcam dedi başlama ben bırakamıyorum dedim ve başladı ama ben yine de denememe rağmen bırakamadım. Detaylı bir şekilde yazıyorum ki irademin sigara konusunda ne kadar zayıf olduğunu bil diye. Ancak bebek yapmaya karar verdik ve aylar boyunca olmadı. Herhalde bir sorun var ve çocuk sahibi olamıcaz dedim. Daha çok sigara içtim. Bi öğrendim ki hamileyim. Öğrenince ağladım yaktım bir sigara sonra dedim ki ben ne yapıyorum.. Allah bana bir can nasip etti ben ona şimdiden sahip çıkamazsam Allah’ın zoruna gider. İnan paketi attım. Şimdi çok canım isterse eşimden bir fırt içiyorum ve içtiğim gibi istifra ediyorum. Artık bünyem bile kabul etmiyor düşün ki nasıl zararlı.. Lütfen içme o can sana emanet. Paketi at alma İnan zorlanacaksın başlarda ama yok diye içemiceksin ağlayacaksın edeceksin 2 gün sonra bi bakıcaksın ki içmiyorsun...