Sedakangal Kizlar nasil gidiyo benim oglus hic yerinde durmuyo👶iyice agirlasti belim agriyo sizler nasilsiniz
Semiha89 Sedakangal merhaba bende yarın 28. Hf olucam en son ne zaman gittiniz kontrole ben en son 25+2 günlükken gitmiştim.
Tnskmn Sedakangal benim de 28+5. Mide yanmalarim çok fazla arttı ne yapsam geçmiyor. Kızım ise kıpır kıpır çok şükür 😊
ruveyda98 Sedakangal artık ağırlaştıkça uykular haram oluyor. Bide alt tarafta baskı olmaya başladı onun dışında hiçbir şikayetim yok şükür 🤗
Makbus06 Sedakangal ayni benimde sırt ağrılarım fazlalaştı eşime sürekli sırtımı ovala diyorum tabi birde gece lavabolarum en az 5 defa uyanıyorum 28+4 olduk bizde
busraburcak 28+3’üz bizde 😍 kasılmalar ve bacak ağrıları dışında başka sorunumuz yok bizimde minik kızımla 😍❤️
Deleted5544 valla benimde belim kopuyo, baska hicbir sikayetim yok allaha sükür. bu hafta görmeye gidicez insallah çok özledim 17 gündür görmedik 🥰
Makbus06 Deleted5544 canim sen 17 gündür görmedin benimki 1 ay oldu artık gideyim dedim virüsten dolayı korkuyorum ayın 15ine randevu aldim olacak gibi değil dedim çünkü
UZUME 28+1 im . Bugun kan uyuşmazlığı ignesi vuruldum , bebegim 1180 gram 35 cm olmuş💜 gece uykularimdan eser kalmadı diyebilirim
Bsrs UZUME merhaba kan uyuşmazlığı iğnesini direk yaptılar mi yoksa ilk kanınıza bakıp sonra mi iğne yaptılar benim de 9 nisanda 28 haftam doluyor bizde de kan uyuşmazlığı var
Melikekrkc Bizde oğluşumla 28+3 olduk sanki artık nefes almada zorlanıyor gibiyim uykular artık kaçmaya başladı rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Kaderdrsun12 Bizde 28 oluca bi kaç gün sonra adet sancısı gibi sancınız oluyormu bele vuran ama hafif çok fazla değil benim bir kaç kez oldu yarın kontrolum var
Zuhal_tozlu Kaderdrsun12 normal tatlım olması genişliyor rahim yer ediyor bebek 😊 Bende saat 10 30a randevu aldım yarın gidicem doktoruma nasipse bakalım. Allaha emanetiz, 🤲
Zuhal_tozlu Bizde 31+2yiz kasıklarımda baskı var gibi arada belim ağrıyor ara ara adet ağrısı gibi oluyor normal zaten onlarda
UZUME Duyguuz0409 Duyguuz0409 kuzum usülen yatis islemleri yapiyorsun çünkü pahali bir igne oldugu icin devlet yatış yapılmasını istiyormuş . Ama yatmadim yani vuruldum hemen çıktım
Gulanelis Bsrs Busrat_ Cmrtgc UZUME Kızlar ben daha bugün iğne vuruldum hastaneye gittim eşimle giderken kan grubu kartlarınızı yanınıza alın sigortalı 200 tl istediler sigortasız 600 müş ayriyetten 100 tl de kontrol ücreti verdim sonra eşimle benden yine kan istendi 85 de ona verdik 1 saat bekledim sonuçları sonuç negatif dedi Yani bebeğe gecen bir şey yok ama her ihtimale karşı bu iğneyi yapıyoruz dediler pozitif olsaydı geç kalınmış olurdu dediler iğneyi oldum ve hemen kaçtım :) bu arada özel esencan a gidiyorum