Prenses_anne01 Kızlar nişan beyaz olur mu? Bugün geldi öyle bisey akıntı dan farklıydı sünüyordu ve çok yapışkandi ama rengi beyazdı kararsız kaldım bende nişan mıdır değil midir diye. Buradakiler hep pembemsi falan diyorlar ya.
Gizem3410 Prenses_anne01 benım az önce gelmiş pembemsi kahverengi karısımı ama nişan mi muayneden mi oldu bilemiyorum
Deletedmom210 Gizem3410 keşke onlardan olsa bende temizlik çamaşır yemek ne varsa yapıyorum ama bakalım gittiğimde anlicam
Gizem3410 Htn_kbdy dünden beri vardi sabahta geçmedi az önce de biraz kanamam oldu sümüksü gibi nişan mı yoksa muayneden mi bilemiyorum 🙄
Gizem3410 Kizimmmm yani ilk iki parmağını soktu hiç acımadi sonra sancılarim var deyince açılmayı kontrol etmek için sanırım biraz zorladi o ara acıdı ama çok az dayanılmıcak gibi değil
Gizem3410 Kizimmmm bende hep öyle diyordum doğmıcak diyodum sıfır belirti diyodum meğer kızım gelmeye başlamış bile😀
Kizimmmm Gizem3410 ya ben smdi tam olrak oyleyim zerre belirtim yok. Bakalm yarn açıklık var mı yok mu öğrencez.
Ehvamlianne Gizem3410 bebek kanala inmismi peki canım birsey dedimi doktorun kanala girmeden acilma oluyormu bende 38 +2 deyim merak ettim
Cumaserife Gizem3410 inşallah çok sürmez ama ben sancıyla hastaneye gittim hiçbirşeyn uok diye eve gönderdiker 3 saat sonra 3 cm açıklığım vardı 3 saat sonra 6 oldı derken gece 3 de yattım ikindi 3 te doğurdum 😅 allah sizede kolaylık versin
Gizem3410 Cumaserife ay inşallah ya ben cumaya kadar suyum yada kanamam olmadığı sürece evde karşılıcam sancılarimi belimden başladi şuan biraz biraz
Sumeyye_g Gizem3410 38+5 de suyum gelmişti aşırı değildi ara ara geldi 2 cm açılma vardı yatışım yapıldı gece doğurdum
Gizem3410 Sumeyye_g benım suyum gelmedi henüz az önce sümüksü yapıda kahverengi gibi lekelenme oldu muayneden mi yoksa nişan mi bilemiyorum 🙄
Gizem3410 Kizimmmm inşallah vardir benım sadece adet ağrısına benzer ağrılarim oluyordu birde kasılmalarim coğalmıstı
Sumeyye_g Gizem3410 çatı muayenesi olmuşmuydun ben 37 de çatı muayenesi olmuştum ve akşamına aynı o şekilde lekelenmem oldu 2 gün sürdü işte 1 buçuk hafta sonra doğurdum herkesin tabi farklı olur ama siz herşeyinizi hazır edin
Cumaserife Gizem3410 suyunu bekleme bence sancıları biraz evde çek 10 ya düşünçe git benim suyumu bebek gelmek üzereyken patlattılar suyun gelirsr sancısına dayanamazsn zor olur senin için ben çok zorlandm su gelince dayanamaz olmuştm Sevinçle bir bebek doğuyo ama onu doğurana sorsalar o an çok zor gerçekten 😁
spiker_anne Gizem3410 mide bulantisi açılma belirtisi mi 😯 ben dün geceden bu yana kusuyorum ve aşırı mide yanmam var ama baska belirtim yok 39 haftaligim 🤦♀️
Gizem3410 spiker_anne ben kusmadim ama iki gündür midem cok kötüydü iştahsızdım birde ishal olmuştum açılmada etkisi var mi bilemiyorum ama 🙄
Gizem3410 Sumeyye_g bugun oldum çati muaynesini hala lekelenmem devam ediyor her wc ye gittiğimde sancımda basladi 🙄
Sumeyye_g Gizem3410 çatı muayenesinden kaynaklıdır canım o kendinide kastıysan olmuştur bende bende sanki doğuracak gibi ağrım olmuştu lekelenmende o yüZden zamanla geçer